LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazbene vijesti

Zrće postaje hrvatski Miami zahvaljujući Fresh Island festivalu

Uz dobitnika prestižne nagrade Grammy, Seana Paula, na Fresh Island festivalu nastupaju popularni Rae Sremmurd i Krept and Konan.

Uz dobitnika prestižne nagrade Grammy, Seana Paula, na Fresh Island festivalu nastupaju popularni Rae Sremmurd i Krept and Konan.

Fresh Island festival ove se godine održava na plaži Zrće od 11. do 13. srpnja. Izvrsne glazbene vijesti za ovaj festival stižu iz Amerike.

Jedan od najpoznatijih dancehall i RNB glazbenika današnjice, Sean Paul, koji je rođen na Jamajci, tim povodom stiže u Hrvatsku. Dobitnik prestižne glazbene nagrade Grammy trenutno vlada svjetskim top listama u suradnji s mega popularnom glazbenicom Siom i hitom Cheap Thrills te hitom No lie s glazbenicom Dua Lipom. Sean Paul je u bogatoj karijeri ostvario izvrsne suradnje poput one s Beyonce ili pak Enriquem Iglesiasom u hitu Bailando, a spada među najveće autore brojnih hitova na svijetu. Sean će u Hrvatskoj nastupiti po prvi put na radost brojnih domaćih fanova.

Uz njega, na šestom Fresh Island festivalu nastupit će i trenutno vrući vladari svjetskih top lista, Rae Sremmurd, poznati po suradnji s Guccijem Maneom s kojim imaju zajednički hit Black Beatles koji je bio njihov prvi broj 1 američke Billboard Hot 100. Upravo se ova pjesma izvodi diljem svijeta na sve popularnijem Mannequin Challengeu, a onaj najveći na svijetu snimat će se upravo na Zrću za vrijeme njihovog nastupa. U prvih top 10 ova je pjesma i u Australiji, Kanadi, Novom Zelandu i Velikoj Britaniji. Rea Sermmurd čine braća Slim Jxmmi i Swae Lee. Uspješnu suradnju ostvarili su i s Nicki Minaj te Youngom Thugom.

Foto: Select PR

Treći novi potvrđeni izvođači jednog od najpopularnijih europskih festivala Fresha su britanski rap duo Krept and Konan. Mladi glazbenici postigli su veliki uspjeh s hitom Young Kingz. Da će ovo biti jedno od najboljih izdanja Fresh Island festivala, uz navedene izvođače potvrđuju i već poznati nastupi French Montane, engleske DJ zvijezde Tima Westwooda, repera Jazzyja Jeffa te engleske reperice, pjevačice i producentice Lady Leshurr.

Interes za ovogodišnji Fresh nadmašuje sva očekivanja, a veliki broj ulaznica već je kupljen u SAD-u te Velikoj Britaniji. Zrće će ponovno postati hrvatski Miami. Early bird trodnevne ulaznice mogu se kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 289 kuna. Više informacija potražite na poveznici.

FOTO: MARKO DELBELLO OCEPEK