LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poslovni program

PGLF Croatia uključuje studente u globalnu mrežu vođa budućnosti

Želite li steći znanja iz područja "leadershipa", inovacija i poduzetništva i uživati na obroncima splitskoga Marjana, prijavite se na petodnevni seminar Preparing Global Leaders Foruma do 31. siječnja.

Želite li steći znanja iz područja "leadershipa", inovacija i poduzetništva i uživati na obroncima splitskoga Marjana, prijavite se na petodnevni seminar Preparing Global Leaders Foruma do 31. siječnja.

Preparing Global Leaders Forum ove je godine po prvi puta pripremio petodnevni intenzivni business program – PGLF Croatia. Održat će se od 20. do 25. ožujka 2017. na Mediteranskom institutu za istraživanje života (MedILS) smještenome na prekrasnoj lokaciji na samim obroncima Marjana u Splitu.

Preparing Global Leaders Forum (PGLF) je obrazovna organizacija čiji je cilj intenzivnim seminarima i radionicama diljem svijeta promijeniti paradigmu vodstva. Ovaj međunarodni obrazovni networking program namijenjen je top studentima završnih godina studija, kao i mladim profesionalcima iz cijeloga svijeta, kojima se kroz predavanja i radionice nastoje prenijeti specifična znanja i aktualne informacije potrebne za efikasno vođenje u današnjem globaliziranom svijetu.

Dizajniran za 35 visokokvalificiranih mladih budućih vođa, između 25 i 35 godina. iz različitih poslovnih područja, PGLF Croatia će se fokusirati na vodstvo, inovacije i kreativnost, globalnu ekonomiju i korporativno poduzetništvo. Tijekom petodnevnoga programa polaznici će uz predavanja imati priliku rješavati poslovne slučajeve, sudjelovati na brojnim radionicama kao i na panelima posebno osmišljenim za poticanje poduzetničkoga i inovativnoga načina razmišljanja.

Program se odvija pod vodstvom dr. Sam Potolicchia, osnivača PGLF-a te profesora i voditelja Globalnih studija na sveučilištu Georgetown, koji je 2012. godine proglašen jednim od najboljih profesora u Americi prema Princeton Reviewu. Predavanja i radionice uz njega će održati svjetski poznati predavači: Matt Spence (Stanford) i Branden Thornhill – Miller (Oxford), no polaznike očekuju i brojni gosti predavači te popratna iznenađenja.

Želite li steći aktualna i praktična znanja iz područja leadershipa, inovacija i poduzetništva, pritom se dobro zabaviti uz sadržaje iznenađenja te uživati u prekrasnome okruženju jedne od najljepših mediteranskih lokacija, prijavite se do 31. siječnja i postanite dio rastuće globalne mreže koja povezuje vođe budućnosti. Više o programu i prijavama možete saznati na poveznici, a mogućnosti za partnere dostupne su upitom na e-mail adresu organizatora: croatia@pglf.org.

FOTO: ZVONIMIR MATUTINOVIĆ/STUDENTSKI.HR