LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci

Riječki studenti mogu se prijaviti na natječaj za financiranje studentskih programa

Ako imate odličnu ideju studentskog projekta, prijavite se na natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci koji traje do 31. siječnja ove godine.

Ako imate odličnu ideju studentskog projekta, prijavite se na natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci koji traje do 31. siječnja ove godine.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci otvorio je natječaj za financiranje studentskih programa. Financirat će se programi iz različitih kategorija, od zabave do sporta, različiti društveno korisni projekti te programi za studente s invaliditetom. Važno je napomenuti da se pojedine kategorije neće financirati. Pod ovu skupinu ulaze projekti koji nisu propisano registrirani u Registru udruga i studentskih organizacija te čija se djelatnost financira po zasebnim propisima u Republici Hrvatskoj. Primjerice, neće se moći odobriti sredstva financiranja za studentske brucošijade, odlazak na stručne ili sportske događaje ili materijalni troškovi udruga. 

Na službenoj stranici natječaja navedeno je da se prijaviti mogu svi studenti Sveučilišta u Rijeci, studentske organizacije i udruge studenata upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci. Najvažnije je da u prijavi priložite svu potrebnu dokumentaciju i podatke. S obzirom na to da još traju praznici, pripremili smo šalabahter s informacijama. 

Za studentske organizacije potrebno je navesti: naziv, OIB, registarski broj, adresu, telefon i elektroničku adresu. Ako se prijavljujete kao grupa studenata ili pojedinac, potrebno je navesti sljedeće podatke za svakog člana grupe: naziv matične institucije (sastavnice Sveučilišta), naziv grupe / ime i prezime, OIB, adresu, kontakt broj te elektroničku adresu. 

Pod obveznu dokumentaciju za obje navedene skupine spada potvrda o statusu studenta voditelja projekta i ostalih članova grupe, CV voditelja projekta i ostalih članova grupe, opis grupe studenata i njihovog područja rada. Sve navedene priloge potrebno je dostaviti u PDF obliku. 

Detalje vezane uz prijave i dodatne napomene, svakako pročitajte na mrežnoj stranici Natječaja Studentskog zbora, a online prijavnici možete pristupiti na poveznici

Natječaj je otvoren do 31. siječnja 2017. godine,  a prijave je potrebno poslati do ponoći. Privremeni rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije 20. veljače, a konačni 2. ožujka. 

FOTO: FACEBOOK SZSUR