LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival u Vintageu

Jedini pravi minusi ove zime su na Ferragosto Winter Jamu

Ferragosto Winter Jam odledit će i najsmrznutije ljetne festivalske uspomene. Bit će to prvi put da će Vintageom odjekivati glazba s dvije pozornice.

Ferragosto Winter Jam odledit će i najsmrznutije ljetne festivalske uspomene. Bit će to prvi put da će Vintageom odjekivati glazba s dvije pozornice.

Od ljeta nas dijeli 40-ak Celzijevih stupnjeva, skokom u Orahovačko jezero mogli biste riskirati proklizavanje, a do rupe u kojoj se inače nalazi glavna pozornica i nekoliko tisuća ljudi možete se komotno spustiti sanjkama. Ništa zato! Ferragosto Jam u godini kada slavi svoj 10. rođendan otvara novo poglavlje – zimsko izdanje festivala dolazi u Vintage Industrial Bar.

U petak 20. siječnja Ferragosto Winter Jam odledit će i najsmrznutije ljetne festivalske uspomene uz headlinere Six Pack, Debelog Precjednika, Gužvu u 16-ercu i Rochelle Rochelle. Vatricu će im pomoći potpirivati Losing To You aka Zoran Džuklevski (Atheist Rap), Luka Tomaš (Kinoklub), Marin Šulentić (Mašinko) i Pavle Jovanović (Peek 3).

Bit će to prvi put da će Vintageom odjekivati glazba s dvije pozornice, a u prolasku od jedne prema drugoj, moći ćete se opskrbiti i Ferragosto Jam majicama, torbama i bedževima te festivalskim ulaznicama za ljetno izdanje po povoljnijim cijenama. Ako budete sretne ruke, sve to moći ćete i osvojiti. Jedini pravi minusi ove su zime u Vintage Industrial Baru. Stoga dođite na Ferragosto Winter Jam i oduzmite se kao da je sredina ljeta!

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 45 kuna do 19. siječnja, a na ulazu ćete za njih morati izdvojiti 60 kuna. Možete ih nabaviti na službenim prodajnim mjestima u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Vintage Industrial Baru (Savska 160) te online putem sustava Entrio. Ulaznice za ljetno, 10. izdanje Ferragosto Jama u prodaji su po povoljnijim cijenama od 65 kuna do 8. siječnja. Dostupne su, također, u sustavu Entrio i na Entrio prodajnim mjestima.

FOTO: K.L.U.B. DOSTAVA ZVUKA