LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"Stand up" komedija

Je li ovo Djedu Božićnjaku zadnja godina pred mirovinu, saznajte na "Čajk majku"

Četvrti dio sage o "Čak majku" održat će se 16. prosinca u Norris cafeu. Počastite se smijehom za samo 20 kuna.

Četvrti dio sage o "Čak majku" održat će se 16. prosinca u Norris cafeu. Počastite se smijehom za samo 20 kuna.

Blagdansko je ludilo u tijeku i dobra zabava je svugdje oko nas. No, je li sve tako bajno i sjajno? Postoji li negdje ulaz u čudnovati svijet iza blještavila i glamura? Kako cijeli taj zanos gleda Djed Božićnjak i je li mu ovo možda zadnja godina pred mirovinu?

Na ova i druga razna i važna životna pitanja odgovorit će komičari na stand up događaju godine Čak majk 4: Santa's secret u Norris cafeu. Riječ je o open mic događaju gdje se prijavljuju novi komičari koji imaju što za reći i oni stari, iskusni koji još nisu rekli sve.

Ovaj četvrti dio sage o Čak majku zanimljiv je zbog nekoliko važnih gostiju. Nastupit će Mateja Magdalenić, debitantica i zlatna zvijezda u usponu, i Denis Jason Rajčić, zvijezda koja se vraća s turneja i natjecanja na kojima je osvojio četiri prave zlatne medalje u trima državama. Domaćini su Mario Šantek i Željko Grmuša, a očekuje se velik broj nezavisnih komičara koji će publici pokazati kakav Božić zapravo jest.

Norris cafe je klub koji, osim svojega intimnog ambijenta i ručno oslikanih zidova, pruža posjetiteljima osjećaj dnevnoga boravka i svi koji jednom dođu – ostanu zauvijek. Komedija je umjetnost gdje se komičar i slušatelj spajaju u jedno i na kompleksan način proživljavaju stvarnost. Stoga, dođite i počastite se smijehom.

Čak majk 4: Santa's secret počinje u petak, 16. prosinca 2016., u 20:30 sati i traje dok ne padnete. Rezervacije su obavezne na 01 6642923 kako bi svi imali svoje mjesto. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna.

FOTO: BAGADODO