LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u Domu sportova

Antivalentinovo se vraća s novim sloganom "Ništa ljubav, turbo karanje"

Nema boljeg načina za proslaviti mjesec ljubavi od "rockerskog načina". Drugo izdanje Antivalentinova očekuje nas u Domu sportova.

Nema boljeg načina za proslaviti mjesec ljubavi od "rockerskog načina". Drugo izdanje Antivalentinova očekuje nas u Domu sportova.

Antivalentinovo 2 održat će se 11. veljače 2017. u zagrebačkom Domu sportova. Ovog će puta, uz LET3, zvijezde večeri biti još jedna dugovječna rock institucija – Psihomodo Pop. Nema bolje kombinacije za sve koji žele mjesec ljubavi proslaviti na drugačiji, rockerski način.

Program Antivalentinova uključit će još nekoliko izvođača koji će uskoro biti objavljeni te će se time zaokružiti program ovog jednodnevnog rock festivala. Kao i prošle godine, u prodaji će biti ulaznice za dvije osobe, a ovoga puta i pojedinačne za samce koji misle da imaju šanse nešto zbariti. Samo znajte, najgore je s tapirom.

Prvo će u prodaju early bird ulaznice za dvoje, dvije ili dvojicu, po cijeni od 80 kuna, koja vrijedi do 31. prosinca 2016. Od 1. siječnja 2017. ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna. Također, od Nove godine idu u prodaju pojedinačne po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna. Na dan koncerta ulaznice za dvoje prodavat će se po 140 kuna, a pojedinačne za 90 kuna.

Važno je napomenuti da je ove godine broj onih za dvije osobe ograničen i prodavat će se do isteka zaliha, što znači da je lako moguće da ih na dan koncerta ili čak i prije ne bude više u prodaji. Zbog toga požurite i osigurajte ih na vrijeme po najpovoljnijim cijenama u Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), Dirty Old Shopu (Tratinska 18), u sustavu Eventima, na Eventim.hr te u riječkom Dallas Music Shopu.

FOTO: DALLAS RECORDS