LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatski akademski sportski savez

Otvorene prijave za drugo izdanje akademije UniSport ViLA

Sudionici će po završetku akademije dobiti priliku za sudjelovanje u organizaciji i volonterski rad na sportskom događaju „UniSport Finals 2024“ i „Zagreb FISU Forumu 2024“.

Sudionici će po završetku akademije dobiti priliku za sudjelovanje u organizaciji i volonterski rad na sportskom događaju „UniSport Finals 2024“ i „Zagreb FISU Forumu 2024“.

Pred nama je drugo izdanje volonterske i leadership akademije UniSport ViLA u organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza koja će se održati u online formatu kroz četiri dana: od 22. do 23. ožujka te od 26. do 27. travnja 2024. godine. Prijave za ovu besplatnu akademiju su službeno otvorene.

Sudionici će po završetku akademije dobiti priliku za sudjelovanje u organizaciji i volonterski rad na sportskom događaju UniSport Finals 2024 koje će se u organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza održati od 30. svibnja do 2. lipnja. Jednako tako, sudjelovat će i na Zagreb FISU Forumu 2024, koji od 27. do 31. kolovoza okuplja studente, sveučilišne sportske dužnosnike i stručnjake iz industrije diljem svijeta kako bi raspravljali i promovirali razvoj sveučilišnog sporta i tjelesne aktivnosti.

Ova je akademija nastala s ciljem edukacije mladih zainteresiranih za karijeru u sportu i sportskom menadžmentu te poticanju rasta broja volontera u sportu, a ViLA tako postaje središte i poveznica organiziranih sportskih volonterskih programa gdje organizatori i volonteri mogu usavršiti svoje vještine ali i podijeliti iskustva. Prošle je godine održana po prvi put i okupila 40 sudionika iz svih dijelova Hrvatske.

Detaljnije informacije dostupne su na poveznici.

FOTO: PIXABAY