LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKI CENTAR SPLIT

FOTO: Pogledajte prekrasan ambijent i odličnu atmosferu na večeri u čast splitskih studentica

Večera je bila organizirana u tri bogata slijeda, osim odlične klope, nakon jela se i zaplesalo uz muziku uživo. Cijela je večera uz iksicu koštala svega 7 eura.

Večera je bila organizirana u tri bogata slijeda, osim odlične klope, nakon jela se i zaplesalo uz muziku uživo. Cijela je večera uz iksicu koštala svega 7 eura.

Studentice su i ove godine preuzele ključeve Restorana Kampus na svoj dan. Studentski centar Split u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu organizirao je svečanu večeru samo u njihovu čast.
 


VEZANO: Isprobali smo pizze iz menze, evo koja je naš favorit!



300 ulaznica planulo je u samo par sati, a cijela je večera uz iksicu koštala svega 7 eura. A što je sve stalo u tih 7 eura? Okrugli stolovi, svijećnjaci, nekoliko foto-kutaka, mnoštvo lampica i specijalna rasvjeta učinili su idiličan ambijent kakav i priliči ovakvom događaju. Večera je bila organizirana u tri bogata slijeda pa su studentice mogle birati od poljičkog soparnika, pršuta, sira, paštete od tune, paštete od slanutka ili salate od piletine za predjelo do crnog rižota, telećeg rižota, istarskih fuža s tartufima ili njoka s kozicama za glavno jelo. Nakon jela se i zaplesalo uz muziku uživo.

Studentice po završetku večeri nisu krile zadovoljstvo.
„Sve je bilo savršeno. I ugođaj i atmosfera i bend koji je svirao vrhunske pjesme, a i hrana je bila jako ukusna.” – govori nam Petra Koceić, studentica diplomskog studija KTF-a.
 
 
„Apsolutno sve mi se svidjelo na ovako prekrasnoj večeri. Od hrane, benda, ambijenta, ugođaja i posluge do novih cura koje smo upoznale! Bila sam s tri prijateljice i sve smo oduševljene i zahvalne što je nešto ovakvo organizirano u našu čast. Da se nas pita, mi bismo voljele da se ovakve večere organiziraju svaki tjedan!” – govori Antea Jerčić, studentica diplomskog fakulteta Ekonomskog fakulteta u Splitu.
 

VEZANO: Pripazite jako dobro kada birate poslodavca, makar i za studentski posao


 
„Atmosfera je bila opuštena, s puno smijeha i dobrih razgovora. Sve smo se osjećale kao doma i upravo je to doprinijelo nezaboravnom iskustvu.” – zaključila je Jelena Bilobrk, također studentica Ekonomskog fakulteta u Splitu. 
FOTO: STUDENTSKI CENTAR SPLIT / FOTOGRAF: JAKOV MATIĆ