LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ususret Danu žena

Prijavi se i ti na "PRimadone"

Konferencija "PRimadone" pružiti će sudionicima jedinstvenu priliku da unaprijede svoj put u PR-u, razviju vještine, inspiriraju i povežu se sa stručnjakinjama iz područja odnosa s javnošću.

Konferencija "PRimadone" pružiti će sudionicima jedinstvenu priliku da unaprijede svoj put u PR-u, razviju vještine, inspiriraju i povežu se sa stručnjakinjama iz područja odnosa s javnošću.

O konferenciji


Prva studentska udruga za odnose s javnošću, PublikaR, organizira događaj pod nazivom „PRimadone“ posvećen inspirativnim ženama u svijetu odnosa s javnošću. Događaj će se održati 13. ožujka u Cogito Coffee/Urania (Trg Eugena Kvaternika 3/3) u Zagrebu s početkom u 17 sati. Fokus konferencije stavljen je na žene u PR-u te će se istaknut njihov neizmjeran doprinos razvoju komunikacijskih strategija i potaknuti rasprava o pitanjima rodne ravnopravnosti, profesionalnog razvoja i inkluzije.


Gošće konferencije


Event „Primadone“ u dva inspirativna panela ugostiti će šest utjecajnih žena hrvatskog PR-a. Prva panel rasprava ugostit će Mirelu Holy, pročelnicu tri specijalistička diplomska studija na sveučilištu VERN, Jelenu Šarić, stariju savjetnicu Val grupe te Anamariju Hrvoić Đurić, stariju savjetnicu u agenciji Manjgura.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli PublikaR (@publikar.hr)

 

Na drugom panelu sudjelovat će Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije Komunikacijski laboratorij, Karla Rinčić, starija savjetnica u agenciji PR365 i Andreja Bratić, starija savjetnica agencije 404.
 


 

„Žene su često izložene rodnoj diskriminaciji, imaju dug radni dan te često nemaju jednake mogućnosti napredovanja u karijeri, pokazala su istraživanja, a cilj naše konferencije je istražiti ulogu, izazove i doprinos žena u industriji odnosa s javnošću, kao i promicati veću zastupljenost žena u vodećim ulogama“, komentirala je predsjednica udruge, Nikolina Klarić.

 


Prijavi se i ti!


Prijave su dostupne putem linka. Za više informacija i detaljan raspored predavanja pratite Instagram i Facebook profil Udruge.

FOTO: PUBLIKAR