LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kazalište

„Speed dating” s glumcima i škakljive situacije  

U riječkom kazalištu Ivana pl. Zajca održat će se besplatno druženje s glumicama i glumcima HNK Ivana pl. Zajca u nešto drugačijem obliku – speed datingu.

U riječkom kazalištu Ivana pl. Zajca održat će se besplatno druženje s glumicama i glumcima HNK Ivana pl. Zajca u nešto drugačijem obliku – speed datingu.

Za ljubitelje kazališta stigla je odlična prilika da se pobliže upoznaju s najdražim glumcem ili glumicom. Naime, HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci i portal Studentskog centra Rijeka ponovno surađuju s ciljem promocije kazališne umjetnosti u Rijeci.
 


VEZANO: Stekni vrijedno iskustvo UniSport ViLA akademiji!


 

Speed dating s glumcima


Studenti, ali i svi drugi ljubitelji kazališta mogu posjetiti novu Gradsku knjižnicu Rijeka u srijedu, 6. ožujka – tamo će riječko kazalište Ivana pl. Zajca organizirati besplatno druženje s glumicama i glumcima u drugačijem obliku – speed datingu. 

Ne radi se o klasičnom speed datingu, već su to kratki sastanci – dvije osobe sjede za stolom i razmijene nekoliko rečenica. To je odlična prilika da bolje upoznate najdražeg glumca ili glumicu!
 

I glumci će podijeliti svoje iskustvo 

 

„Da bi cijeli događaj protekao što opuštenije, organiziramo i ohrabrivanje i zagrijavanje prije samoga početka speed datinga. Bit će to zajednički razgovor o škakljivim situacijama. Glumice i glumci povjerit će nam kad su se osjećali neugodno, nesigurno, zbunjeno ili im se samo dogodilo nešto smiješno na pozornici ili iza nje... – rekli su organizatori, prema Svjetioniku. 

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA