LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NEVJEROJATNA PRIČA

Blizanke razdvojene pri rođenju ujedinio TikTok video!

Amy i Ano razdvojene su odmah nakon rođenja, ali zahvaljujući TV emisiji i TikTok videu pronašle su jedna drugu.

Amy i Ano razdvojene su odmah nakon rođenja, ali zahvaljujući TV emisiji i TikTok videu pronašle su jedna drugu.

Sestre blizanke, Amy i Ano razdvojene su odmah nakon rođenja i prodane različitim obiteljima. Prema navodima, njihovoj majci je rečeno da su umrle pri rođenju, ali to je bio samo jedan od nekoliko tisuća slučajeva krađe i prodaje beba koji su se dogodili u Georgiji, piše BBC.
 


VEZANO: A NEARLY NORMAL FAMILY: tu, tu, tu, nema tu pomoći...



No, Amy Khvitia već je s 12 godina posumnjala da ima sestru. Sve se dogodilo kada je gledala svoju najdražu TV emisiju – Georgia's Got Talent na kojoj je nastupala djevojka koja je izgledala baš poput nje.
 

„Svi su zvali moju mamu i pitali: 'Zašto Amy pleše pod drugim imenom?'", rekla je Amy za BBC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy (@_amykhvitia)

 

TikTok video bio je ključan u njihovom povezivanju 


Njena obitelj mislila je da se radi o slučajnosti i na tome je ostalo sve dok Amy sedam godina kasnije nije objavila TikTok video na kojem stavlja piercing u obrvu.

Taj video ugledao je prijatelj 19-godišnje Ano Sartania, koja je zatim pokušala ući u trag misterioznoj djevojci. Podijelila je video na sveučilišnoj WhatsApp grupi da vidi može li netko pomoći.

Njena potraga bila je uspješna – netko je prepoznao Amy i povezao ih na Facebooku. Čim su se spojile, Amy je odmah znala da je Ano djevojka koju je vidjela prije nekoliko godina u emisiji Georgia's Got Talent.
 

Pronašle su svoju biološku obitelj


Sestre su uspjele pronaći svoju majku i sestru uz pomoć Facebook grupe za povezivanje djece otuđene roditeljima u bolnicama u Georgiji. Tada su saznale da je njihova majka mislila da su umrle nakon rođenja jer su joj tako rekli doktori u bolnici. Blizanke nisu ostale u bliskom kontaktu s majkom, ali su sretne što su uspjele pronaći jedna drugu.
FOTO: INSTAGRAM AMY KHVITIA