LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NOVI SADRŽAJ

Na Netflix stiže rekordan broj novih naslova

Gledatelji će imati priliku birati između širokog spektra intrigantnog sadržaja, uključujući filmske naslove koji su osvojili prestižne Oscare, kao i originalne produkcije posebno stvorene za Netflix.

Netflix će oboriti rekord ovog ljeta s impresivnih 45 novih filmova na svojoj platformi, postavljajući nove standarde u industriji streaminga i nadmašujući konkurenciju.

Tako će gledatelji će imati priliku birati između širokog spektra intrigantnog sadržaja, uključujući filmske naslove koji su osvojili prestižne Oscare, kao i originalne produkcije posebno stvorene za Netflix.

Netflix je nedavno odlučio ukinuti mogućnost dijeljenja korisničkih računa, aspekt koji je dugo bio temelj njihovog poslovnog modela. Ova odluka rezultirala je gubitkom više od milijun korisnika samo u Španjolskoj, dok je u Sjevernoj Americi zabilježen pad od 0,5 posto na godišnjoj razini, s ukupno 74,4 milijuna pretplatnika na tom području.

Dodatni izazov predstavlja Disney+, koji je premašio Netflix s impresivnih 221 milijun pretplatnika, ostavljajući glavnog konkurenta iza sebe za milijun pretplatnika. Međutim, nadolazeći originalni filmovi visoke kvalitete svakako bi trebali ojačati poziciju Netflix-a na tržištu.

Među filmovima koje možemo očekivati nalaze se "The Perfect Find", "Bird Box Barcelona", "The Outlaws", "Extraction 2", "Wham!", "The Deepest Breath" i "They Cloned Tyrone". Riječ je o naslovima koji će zadovoljiti ukuse širokog spektra publike. Netflixov filmski repertoar ovog ljeta neće razočarati ljubitelje kvalitetne zabave.