LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izradi vlastiti prototip

Posjetite IoT Day u Splitu te isprobajte Career Speed ​​Dating 

Sudjeluj na praktičnim radionicama, upoznaj se s potencijalnim poslodavcima te proširi svoje znanje.

Sudjeluj na praktičnim radionicama, upoznaj se s potencijalnim poslodavcima te proširi svoje znanje.

Ako tehnologiju i svoju budućnost vidite u IT sektoru, IoT Day je događaj kao stvoren za vas.

IoT Day je cjelodnevni događaj s besplatnim lekcijama, podukama i izložbenim prostorom podijeljen u tri dijela: praktične radionice, predavanja različitih tvrtki i Career Speed ​​Dating, stoji na službenoj stranici IoT-a.

Taj besplatni događaj održat će se u utorak, 20. lipnja 2023. godine na  Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Svaka će radionica kombinirati teorijski i praktični dio, a polaznici će potom realizirati vlastite prototipove, koje će ponijeti kući kao svoje osobno praktično iskustvo. Osim toga, polaznici mogu isprobati Career Speed Dating, događaj na kojem ćete imati 7 minuta za raspravu o potencijalnoj budućoj suradnji s tvrtkama koje će biti prisutne tijekom događaja. Neke od njih jesu: HT, Get by bus, Parklio, Locastic, FINA, Ericsson, Lama, Codeasy, Necogi, l;ttlecode. Nakon što se prijavite, dobit ćete točan termin sastanka.

Dodatne informacije potražite na službenoj stranici, prijavu za radionice možete ispuniti na poveznici, a prijavu za Career Speed Dating pronađite ovdje.
 
FOTO: UNSPLASH