LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NAJZABAVNIJI OTKAZ IKADA

Posljednji dan na poslu iskoristila je kako bi kolegama priredila podvalu koju će teško zaboraviti

Odlučila je iskoristiti svoj posljednji dan na poslu kako bi kolegama priredila urnebesnu podvalu koju će pamtiti zauvijek. 

Odlučila je iskoristiti svoj posljednji dan na poslu kako bi kolegama priredila urnebesnu podvalu koju će pamtiti zauvijek. 

Marchie, 25-godišnja Tiktokerica koja se bavi prodajom i marketingom, odlučila je iskoristiti svoj posljednji dan na poslu kako bi kolegama priredila urnebesnu podvalu koju će pamtiti zauvijek. 

Petak je bio moj posljednji dan, a bila sam jedina iz tima koja je dobila otkaz. Bilo je to zaista teško razdoblje. No, kako bih dokazala da će me zauvijek pamtiti, odlučila sam sakriti svoje fotografije diljem ureda i ostaviti razne poruke uz njih, ispričala je s osmijehom, prenosi Index.hr.

Naime, u ponedjeljak je saznala da su njezini nekadašnji kolege proveli cijeli dan u potrazi za fotografijama koje su skupljali i ljepili na ploču. No, tu nije bio kraj zabavi, jer je najbolji dio njene podvale bio taj što je fotke numerirala, ali namjerno izostavila neke brojeve.

Oni će misliti da nisu pronašli sve, dodala je veselo Marchie.

Njezin video na TikToku je do sada skupio nekoliko milijuna lajkova, a komentatori se slažu da je Marchie ovim činom bez sumnje ostavila neizbrisiv trag na poslu i pokazala da otkaz ne mora uvijek biti obavijen crnilom.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, TIKTOK SCREENSHOOT