LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Commercialization Dive

Besplatan program za sve koje zanima pokretanje start-upa

Cilj programa je podržati i omogućiti stvaranje znanstveno utemeljenih (deep-tech) start-up poduzeća.

Cilj programa je podržati i omogućiti stvaranje znanstveno utemeljenih (deep-tech) start-up poduzeća.

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu predstavlja program pod nazivom Commercialization Dive.

Program je namijenjen s jedne strane znanstvenicima, odnosno, istraživačima koji imaju inovativna rješenja te profesionalcima i poduzetnicima zainteresiranima za komercijalizaciju istih, odnosno kroz program ih se nastoji povezati kako bi zajednički realizirali komercijalizaciju tih rješenja. Polaznici programa imat će priliku naučiti sve vrste komercijalizacije, s naglaskom na Comercialization Reactor metodologiju. 

Sudjelovanje u programu je besplatno (financirano od strane EU), radni jezik programa je engleski, a cijeli će se program održati online u dva dijela:
  • Prvi dio – 3 online grupna događaja koji će se odviti 27. rujna, te 4. i 11. listopada u trajanju od 2 sata
  • Drugi dio – individualni sastanci s polaznicima koji će se odvijati u periodu između 18. listopada i 8. studenoga u trajanju od jednog sata
Polaznici programa imat će priliku naučiti sve o različitim vrstama komercijalizacije i koja od njih najviše pristajem njihovom proizvodu te će dobiti uvid u važnost komercijalizacije, koju ulogu sveučilišta imaju u njoj i kakvu potporu mogu dobiti od sveučilišta, projektnih partnera i Commercialization Reactora kao i shvaćanje deep-tech start-up „životnih ciklusa“ te uloge istraživača i poduzetnika u svakoj od tih faza.

Uz to, imat će priliku predstaviti svoja znanstvena postignuća pred postignuća latvijskim, estonskim, slovenskim i hrvatskim poduzetnicima na događaju pod nazivom mme koji će se odviti 11. i 12. studenoga 2022. Cilj ovog eventa je povezati znanstvenike/istraživače s profesionalcima/poduzetnicima s ciljem potencijalnog formiranja start-up timova.

Više o programu, hodogram istoga, teme pojedinačnih radionica te link za prijave pronađite na web stranici programa.
 
FOTO: UNSPLASH