LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Marketinška konferencija

Počele su prijave za prvo izdanje Marketing Enigme!

Ovoga vas puta HAZef vodi u svijet marketinga i PR-a. Prvoga dana konferencije će fokus biti na potrošaču, a drugoga dana o PR trendovima.

Ovoga vas puta HAZef vodi u svijet marketinga i PR-a. Prvoga dana konferencije će fokus biti na potrošaču, a drugoga dana o PR trendovima.

Hrvatska akademska zajednica EFZG po prvi put ove godine organizira dvodnevnu konferenciju pod nazivom Marketing Enigma 4. i 5. travnja 2022. godine.

Cilj konferencije je proširenje i utemeljenje znanja u području marketinga i PR-a, a u približavanju teme, sudionicima će pomoći dugogodišnja iskustva velikih stručnjaka koji na ovoj konferenciji sudjeluju kao predavači i panelisti.

Prvi dan konferencije započinje u 13 h, a završava u 17 h, dok drugi dan konferencije započinje u 11 h, a završava u 16:30 h. Na ovoj konferenciji možete sudjelovati online putem YouTube kanala HAZ studenti ili uživo, s time da je broj ljudi ograničen, u dvorani WESPA Spaces u Zagrebu.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a možete se prijaviti na poveznici.

Po završetku konferencije će svi prijavljeni sudionici dobiti digitalnu potvrdu/certifikat o sudjelovanju na e-mail adresu putem koje su se prijavili za sudjelovanje.

Sve potrebne informacije dostupne su na web stranici udruge, kao i na društvenim mrežama HAZef udruge.
FOTO: PRESS