LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za sve zainteresirane za diplomaciju

Ovaj petak organizira se Mini škola diplomacije; pripremaju se i nagrade

Student ili studentica koji će najviše pridonijeti raspravi na radionici može očekivati i nagradu.

Student ili studentica koji će najviše pridonijeti raspravi na radionici može očekivati i nagradu.

U petak 4. veljače 2022. godine s početkom u 14h u zgradi Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu održat će se ovogodišnje izdanje Mini škole diplomacije u organizaciji Diplomatskog kluba Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

U sklopu projekta održat će se panel-rasprava na temu 30. godina međunarodnog priznanja Republike Hrvatske. Gosti panela bit će Tvrtko Jakovina, Miro Kovač i Ivana Petrović, a moderator, tajnik kluba Mislav Majcan.

Poslije panel-rasprave održat će se i radionica s ograničenim brojem sudionika gdje će studenti imati mogućnost raspravljati na temu aktualnog sukoba između Rusije i Ukrajine. Radionicu će predvoditi bivša ministrica pravosuđa i predsjednica Gradskog vijeća Grada Velike Gorice, Vesna Škare Ožbolt. Student ili studentica koji će najviše pridonijeti raspravi na radionici može očekivati i nagradu. Za sudjelovanje na radionici potrebno se prijaviti na sljedećoj poveznici

Mini škola diplomacije inače je krovni projekt Diplomatskog kluba u sklopu koje se već nekoliko godina organiziraju predavanja, radionice i panel-rasprave kroz više modula sa stručnim gostima iz diplomatskih, akademskih i političkih krugova. Cilj im je približiti studentima različite aspekte diplomacije, educirati ih o povijesnom razvoju i promjenama te približiti iskustva u diplomatskoj praksi od onih koji o tome znaju najviše.

Više informacija o ovom, ali i drugim projektima Diplomatskog kluba, možete pronaći na njihovoj web stranici ili društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn!

FOTO: DIPLOMATSKI KLUB FAKULTETA POLITIČKIH ZNANOSTI