LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Slobodno vrijeme

Što ovih dana gledati u kinu? Donosimo preporuke

Donosimo nekoliko preporuka aktualnih naslova u kinima.

Donosimo nekoliko preporuka aktualnih naslova u kinima.

Najdraži vikend izlazak oduvijek je bilo upravo kino. Zavaliti se u udobnu fotelju u mraku kino dvorane, uz najfinije tople kokice jednostavno ima poseban šarm. U ponudi ima za svakoga ponešto i neće vam trebati dugo da odaberete barem nekoliko naslova s repertoara.
  • 355
Simon Kinberg, redatelj hita Dark Phoenix i producent filmova Deadpool, Marsovac i serijala X-Men okupio je zastrašujuće dobru žensku ekipu u ovom napetom špijunskom trileru jedinstvenog naziva – 355. Radnja filma odvija se širom svijeta i u prvi plan stavlja različite talente eklektične ženske postave, u kojoj je svaka žena nadarena stručnjakinja u određenom aspektu špijuniranja, bilo da se radi o izlasku na teren ili borbi prsa o prsa, naprednoj tehnologiji ili psihologiji. Pametne su, sposobne i, kad je potrebno, ubojite. Zajedno su nezaustavljive. U glavnim su ulogama za nagradu Oscar® nominirana Jessica Chastain, Diane Kruger, dobitnica nagrade Oscar® Lupita Nyong'o, dobitnica nagrade Oscar® Penélope Cruz i Bingbing Fan.

355 u CineStar i ostala kina stiže 6. siječnja, a ulaznice možete kupi već danas online ili na blagajnama kina. 
  • Eiffel
Dok su ga neki smatrali simbolom napretka i industrijske budućnosti, drugi su ga smatrali vrhuncem neukusa. Jedan od danas najposjećenijih spomenika svijeta, projekt je vizionara i arhitekta Gustava Eiffela, a kako je zapravo došlo do realizacije ovog projekta saznajte u kinima od 6. siječnja. Radnja kreće kada Vlada od Eiffela traži da osmisli nešto spektakularno za Svjetski sajam u Parizu 1889, ali on jednostavno želi projektirati podzemnu željeznicu. Odjednom se sve mijenja kad Eiffel ukrsti stazu s tajanstvenom ženom iz svoje prošlosti. Ulaznice za ovaj film možete kupite online ili na blagajnama kina.
  • Mračna kći
Radi se o redateljskom debiju Maggie Gyllenhaal, temeljenom na istoimenom romanu Elene Ferrante. Film je već sada dobitnik mnogobrojnih nagrada, uključujući i nagradu Golden Osella za najbolji scenarij na festivalu u Veneciji, uz nominacije za ovogodišnji Zlatni globus. Temeljen na uspješnom romanu talijanske spisateljice Elene Ferrante, radnja prati sredovječnu ženu čiji će se ljetni odmor uz more, nakon što postane pomalo opsjednuta mladom majkom i djetetom koje promatra, pretvoriti u mračnu sagu suočavanja s demonima prošlosti, odnosno propitkivanje sebe kao majke. Glavnu ulogu tumači oskarovka Olivia Colman, a u ostalim ulogama pojavljuju se jednako impresivna glumačka imena, kao što su Jessie Buckley, Dakota Johnson, Ed Harris, Peter Sarsgaard, Dagmara Dominczyk i Paul Mescal.

Mračnu kći u distribuciji Blitza pogledajte u CineStaru i ostalim kinima od 6. siječnja, a ulaznice kupite online ili na blagajnama kina. 
  • Vrisak
Kultni horor snimljen pod redateljskom palicom slavnog Wesa Cravena, o maskiranom serijskom ubojici koji svoje žrtve terorizira putem telefonskih poziva mnogima su obilježili djetinjstvo. Mnoge će stoga oduševiti vijest da 13. siječnja u kina stiže novi Vrisak. Nakon što je niz brutalnih ubojstava šokirao mirni gradić Woodsboro, ubojica s maskom Ghostface ponovno počinje terorizirati skupinu tinejdžera kako bi oživio tajne iz smrtonosne prošlosti grada. U filmu se pojavljuje i poznata glumačke postava koju čine Neve Campbell, Courteney Cox i David Arquette. Ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.
FOTO: UNSPLASH