LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tragični slučaj u BiH

Klub preminulog studenta objavio emotivnu poruku: „Vaš prijatelj i anđeo čuvat će vas, kao što je i čuvao gol”

Od osmero studenata Sveučilišta u Mostaru i Sveučilišta u Splitu, tragično preminulih u blizini Posušja, oprašta se i nogometni klub u kojemu je preminuli Stjepan trenirao.

Od osmero studenata Sveučilišta u Mostaru i Sveučilišta u Splitu, tragično preminulih u blizini Posušja, oprašta se i nogometni klub u kojemu je preminuli Stjepan trenirao.

Tragična smrt osmero mladih u vikendici u blizini Posušja u novogodišnjoj noći, prouzrokovana vjerojatno gušenjem plinom, potresla je i rastužila cijelu regiju. HŠK Posušje, nogometni klub u kojem je preminuli Stjepan Jukić trenirao, objavio je vrlo emotivnu poruku:

– Doviđenja anđeli...
Marija, Mia, Stipe, Ivane, Mirela, Žana, Stipe neka vas Bog dragi i anđeli čuvaju, a uz Boga i anđele vaš prijatelj i anđeo Stjepan Jukić čuvat će vas, kao što je i čuvao gol svog nogometnog kluba iz Posušja. 

Doviđenja anđeli...👼🏽 Marija, Mia, Stipe, Ivane, Mirela, Žana, Stipe neka vas Bog dragi i anđeli čuvaju, a uz Boga i...

Objavljuje HŠK PosušjePetak, 1. siječnja 2021.
Petero preminulih, podsjetimo, tek je započelo svoj akademski put na Sveučilištu u Mostaru: Ivan Miličević i Stipe Pavković bili su studenti Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Žana Pavković studentica Filozofskog fakulteta, Mia Soldo obrazovala se na Pravnom fakultetu, a Stjepan Jukić na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti. Preminuli Stipe Romić i Marija Pavković obrazovali su se na Fakultetu elektotehnike, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu, a Mirela Rezo na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Splitu.