LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OTP Virtualni savjetnik

Brucoši i financije: Odgovori na razne dileme

Kako bismo brucošima (a i svima vama) olakšali snalaženje u novim (financijskim) izazovima, u nastavku donosimo odgovore na najčešća pitanja i napominjemo da apsolutno sve što vas zanima vezano uz financije možete pitati u bilo kojem trenutku.

Kako bismo brucošima (a i svima vama) olakšali snalaženje u novim (financijskim) izazovima, u nastavku donosimo odgovore na najčešća pitanja i napominjemo da apsolutno sve što vas zanima vezano uz financije možete pitati u bilo kojem trenutku.

Uskoro počinje nova akademska godina i s obzirom na zdravstvenu situaciju u zemlji još uvijek ne znamo kako će izgledati. I bez te drame, početak faksa posebno je stresan za brucoše. Primijetio je to i  OTP Virtualni savjetnik na temelju pitanja koja su pristigla u njegov inboks. Od studentskih paketa, mobilnog bankarstva, tokena i praksi, puno toga muči i zanima upravo brucoše.

Kako bismo brucošima (a i svima vama) olakšali snalaženje u novim izazovima, u nastavku donosimo odgovore na najčešća pitanja i napominjemo da apsolutno sve što vas zanima vezano uz financije možete pitati u bilo kojem trenutku.

Puno studenata zanima je li studentski paket isti što se tiče transakcija, beskontaktnog plaćanja i ostalog, u odnosu na „regularni” paket ili student dobiva potpuno istu uslugu u besplatnom paketu. OTP Indeks paket je kreiran posebno za studente i besplatan je. Za ugovaranje paketa OTP Indeks dovoljno je predočiti indeks ili potvrdu o upisanoj školskoj godini. Uključuje besplatno vođenje studentskog tekućeg kunskog računa, žiro računa te deviznog računa. Bez upisnine i članarine možete ugovoriti i Visa web prepaid karticu koja je idealna za online kupovinu jer uplatom na Visa web račun određujete limit kartice. Na taj način smanjuje se rizik od zlouporabe jer na računu imate upravo onoliko sredstava koliko planirate potrošiti. Također, uz paket OTP Indeks ostvarujete povoljnije uvjete kreditiranja, vođenje kunskih i deviznih računa OTP Dinamik štednje uz 50% popusta, dok je OTP Direkt (internetsko, mobilno i telefonsko bankarstvo) besplatan, a pritom vam omogućuje obavljanje brojnih financijskih transakcija bez potrebe za odlaskom u banku. Studentski paket OTP Indeks povoljniji je u odnosu na pojedinačno ugovaranje navedenih usluga, a više o paketu možete pronaći ovdje.

Ako ste postojeći korisnik usluge internetskog bankarstva možete ugovoriti usluge mobilnog bankarstva bez dolaska u poslovnicu OTP banke (što je super s obzirom na korona situaciju). Ali, ako nemate ugovorenu uslugu internetskog bankarstva, ugovaranje mobilnog bankarstva moguće je jedino u najbližoj poslovnici OTP banke. Kako biste izbjegli gužve, možete online dogovoriti sastanak u poslovnici prethodno ispunjavajući obrazac ovdje. Ako vam je neophodan, token uređaj ne morate naknadno tražiti, dobijete ga prilikom ugovaranja usluge internetskog bankarstva OTP banke. 

I na kraju, nekoliko ambicioznih studenata pitalo je Virtualnog savjetnika postoji li mogućnost zapošljavanja preko studentskog ugovora u OTP banci. S vremena na vrijeme pojavi se potreba i mogućnost za angažmanom studenata za obavljanje određenih studentskih poslova! Prijaviti se možete putem prijavnog upitnika za prakse koji se nalazi ovdje.

FOTO: PIXABAY