LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZANIMLJIVI REZULTATI

U Londonu istraživali vezu između veličine spolnog organa i skupih automobila, evo što su otkrili

Istraživači iz Londona tvrde kako su uspjeli pronaći uzročno-posljedičnu vezu između ova dva spomenuta pojma, što su i prikazali u izvještaju naziva „Mali penisi i brzi automobili”

Istraživači iz Londona tvrde kako su uspjeli pronaći uzročno-posljedičnu vezu između ova dva spomenuta pojma, što su i prikazali u izvještaju naziva „Mali penisi i brzi automobili”

Istraživači iz Londona, s tamošnjeg londonskog sveučilišta - UCL, tvrde kako su pronašli poveznicu između muškaraca zadovoljnih veličinom svojeg spolnog organa i želje za posjedovanjem sportskih automobila.

Riječ je o timu istraživača sa smjera eksperimentalne psihologije koji je htio otkriti ima li zbilja istine u tome da muškarci koji voze brze automoblle tako kompenziraju osjećaj nezadovoljstva veličinom spolnog organa, pa su shodno tome ispitali su 200 muškaraca između 18 i 74 godine starosti i pokušali potvrditi tu hipotezu.

Tvrde kako su uspjeli pronaći uzročno-posljedičnu vezu između ova dva spomenuta pojma, što su i prikazali u izvještaju naziva „Mali penisi i brzi automobili”, piše autralski portal News.

Istraživanje su proveli tako što su muškarcima servirali lažne informacije o prosječnoj veličini penisa kod muškaraca kako bi svakog od ispitanika natjerali da pomisli da ima natprosječno mali ili natprosječno veliki spolni organ. Nakon toga su od njih tražili da ocjene sportske automobile, a njihovi rezultati su pokazali da su oni koji su mislili da imaju mali penis pokazali i veću želju da ih kupe.

To se, piše News, istaknulo pogotovo u skupini muškaraca starijih od 30 godina.

Osim za automobilima, mjerili su i želju za drugim luksuznim predmetima, ali tu nisu uspjeli pronaći bitnu vezi. Želja za sportskim automobilima također nije povećana u kontekstu manipuliranja informacijama o financijama, prijateljstvu, zdravlju i drugim faktorima.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA