LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Doktorandi i mladi istraživači

Naučite kako urediti akademske tekstove na engleskom jeziku

Polaznici jezične radionice steći će nove vještine uređivanja i ispravljanja te usavršiti svoj stil, jasnoću i točnost rada. 

Polaznici jezične radionice steći će nove vještine uređivanja i ispravljanja te usavršiti svoj stil, jasnoću i točnost rada. 

Vještine pisanja nisu korisne samo za izradu doktorskih i završnih radova već i u svakodnevnom životu. Usavršavanje vještina pisanja, ispravljanja i uređivanja može biti korisno i za vaš budući posao.

Jednodnevna jezična radionica iz akademskog pisanja na engleskom jeziku Pregledaj, popravi  kako urediti akademske tekstove kao govornik drugog jezika održat će se u okviru aktivnosti YUFE mreže, 15. rujna 2023. godine od 9 do 16 sati, online. Radionica je namijenjena mladim istraživačima i doktorandima koji imaju minimalnu razinu znanja jezika B2 i više, a broj slobodnih mjesta ograničen je na 15.
 

Dat ćemo vam na raspolaganje digitalne materijale i vježbe. Online radionica će se održati u okruženju koje daje dojam rada u učionici te uključuje grupnu interakciju koja će doprinijeti većem značaju informacija danih od predavačice.  stoji u objavi UNIRI-ja.


Radionica uključuje individualne konzultacije s predavačicom u trajanju od oko pola sata, ali mogu se odraditi i nakon radionice. Cilj konzultacija je pomoći polaznicima da analiziraju svoje lingvističke mogućnosti i udijeliti im savjet za daljnji napredak. Polaznici za radionicu mogu pripremiti i svoje ranije napisane tekstove (ne moraju biti dovršeni) na engleskom jeziku.

Radionicu će voditi Katrina Stollmann iz Lingvističkog centra Bremen, a za sudjelovanje na radionici potrebna je prethodna registracija preko YUFE virtualnog kampusa. Prijaviti se možete od 1. do 7. rujna 2023. godine.
FOTO: PIXABAY