LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Interdisciplinarnost u teoriji i praksi

Uskoro se održava Međunarodni kongres o interdisciplinarnosti

​​​​​​​Na kongresu će sudjelovati četrdeset i četiri sudionika iz četiriju zemalja (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kina i Meksiko).

​​​​​​​Na kongresu će sudjelovati četrdeset i četiri sudionika iz četiriju zemalja (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kina i Meksiko).

Međunarodni interdisciplinarni 1. Kongres Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Osijek Interdisciplinarnost u teoriji i praksi održat će se 4. i 5. studenog 2021. godine.

Organizatori su kongresa Centar za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Osijek i Filozofski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, dok su pokrovitelji skupa Filozofski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Grad Osijek i Osječko-baranjska županija.

Kongres će se održati u hibridnom obliku, i to na daljinu putem online platforme Zoom i kontaktno iz Male vijećnice Filozofskog fakulteta (dvorana 39), a iz koje će se predavanja također prenositi putem Zooma. Poveznice za praćenje kongresa možete pronaći u nastavku:
Na kongresu će sudjelovati četrdeset i četiri sudionika iz četiriju zemalja (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kina i Meksiko), među kojima su istraživači, poslijedoktoranadi i studenti iz raznih područja znanosti i umjetnosti. Izlaganja će biti održana na dvama službenim jezicima kongresa: hrvatskom i engleskom. Kao popratni materijal otisnuta je knjižica sažetaka, koja je objavljena i u online obliku.
FOTO: CENTAR ZA INTERDISCIPLINARNA ISTRAŽIVANJA FFOS-A