LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zadru

Studenti pripremili Dane germanistike; narednih dana posjetitelje očekuje vrlo atraktivan sadržaj

Promocijom prvostupnika Odjela za germanistiku započeli su Dani germanistike na Sveučilištu u Zadru, a trajat će do petka, 10. svibnja.

Promocijom prvostupnika Odjela za germanistiku započeli su Dani germanistike na Sveučilištu u Zadru, a trajat će do petka, 10. svibnja.

Započeli su već treći po redu Dani germanistike na zadarskom Sveučilištu. Posjetitelje u sklopu manifestacije očekuje mnoštvo zanimljivih atrakcija koje su pripremili studenti s Odjela za germanistiku.

Ova sveučilišna manifestacija startala je promocijom 11. generacije prvostupnika Odjela za germanistiku, a nastavila se druženjem profesora i studenata u Studentskom klubu Božo Lerotić. Obuhvatila je i kreativnu radionicu učenja njemačkog jezika uz Instagram i kavu.  U srijedu, 8. svibnja, program je započeo Književnim doručkom, na kojemu su studenti predstavili djela suvremenih austrijskih autora, a nastavlja se predavanjem Sprache durch Kunst u popodnevnim satima.

U četvrtak, 9. svibnja, u programu su zanimljiva predavanja i radionice četvero gostujućih profesora s njemačkog sveučilišta Duisburg-Essen. Manifestacija završava u petak, posjetom znamenitostima u Zatonu i Ninu.

Svi zainteresirani još se stignu priključiti, zabaviti i pritom naučiti ponešto njemačkog.

FOTO: FACEBOOK / SVEUČILIŠTE U ZADRU