LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pripravničke pozicije

U tijeku prijave za Growww 2019, prestižni pripravnički program MOL-a

MOL Grupa otvara više od 140 pripravničkih radnih mjesta u poljima inženjerstva, poslovanja, IT-a te društvenih i prirodnih znanosti. Kandidati s radnim iskustvom do najviše jedne godine mogu se prijaviti na pozicije u korporativnom sjedištu Grupe u Budimpešti ili na one u članicama Grupe u deset zemalja.

MOL Grupa otvara više od 140 pripravničkih radnih mjesta u poljima inženjerstva, poslovanja, IT-a te društvenih i prirodnih znanosti. Kandidati s radnim iskustvom do najviše jedne godine mogu se prijaviti na pozicije u korporativnom sjedištu Grupe u Budimpešti ili na one u članicama Grupe u deset zemalja.

MOL Grupa otvorila je natječaj ovogodišnjeg izdanja cijenjenog i višestruko nagrađenog pripravničkog programa Growww. Studentima pred završetkom studija ili onima svježe diplomiranima nudi se jedinstvena prilika za početak karijere u jednoj od najvećih korporacija regije Srednje i Istočne Europe. Ovim prestižnim programom MOL želi razviti novu generaciju cijenjenih stručnjaka, nudeći im priliku da uče i rješavaju poslovne zadatke radeći u jednom od najsloženijih industrijskih područja.

Ovim se pozivom otvara više od 140 pripravničkih radnih mjesta u poljima inženjerstva, poslovanja, IT-a te društvenih i prirodnih znanosti. Kandidati s radnim iskustvom do najviše jedne godine mogu se prijaviti na pozicije u korporativnom sjedištu Grupe u Budimpešti ili na one u članicama MOL Grupe u deset zemalja: Austriji, Češkoj, Hrvatskoj, Italiji, Mađarskoj, Norveškoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj i Sloveniji.

Ovaj intenzivni jednogodišnji program pruža mogućnost uvida u poslovanje Grupe u svim poslovnim i funkcionalnim područjima. Pored učenja na radnom mjestu i posjeta raznim industrijskim lokacijama MOL-a, mladi stručnjaci imaju priliku steći specifična znanja vezana za industriju tijekom strukturiranog programa poslovnog obrazovanja, koji je također odlična prilika za povezivanje s čelnim rukovoditeljima tvrtke i skupljanje profesionalnih kontakata. Svaki sudionik programa ima podršku mentora koji pruža profesionalne smjernice i daje povratne informacije te pomaže pri prilagodbi u dinamičnom, multikulturalnom radnom okruženju.

Growww nije samo pripravnički program – to je posao s punim radnim vremenom i stimulativnim primanjima, a polaznici imaju veliku šansu dobiti i ponudu produljenja ugovora i zaposlenja u tvrtkama unutar MOL Grupe po uspješnom završetku programa.

– Od pokretanja programa Growww 2007. godine, svake godine primimo preko šest tisuća prijava, a do sada smo zaposlili preko dvije tisuće growwwera, što čini oko 80% polaznika programa. Kontinuirana popularnost ovog našeg vodećeg programa za privlačenje talenata za mene osobno jasan je dokaz kako je MOL jedan od najatraktivnijih poslodavaca u CEE regiji. Kao globalna kompanija mladima dajemo slobodu razmišljanja bez ograničenja i mogućnost da ostvare svoje ideje. Kako smo krenuli u našu stratešku poslovnu transformaciju, vjerujem da je ovakvo njegovanje inovativnog duha važnije nego ikada za osiguranje budućnosti naše kompanije. – rekla je Zdravka Demeter Bubalo, potpredsjednica za ljudske potencijale MOL Grupe.

Tijekom proteklog desetljeća Growww je kao vodeći program MOL Grupe stekao široko međunarodno priznanje i postao pravi zaštitni znak industrije, s najboljom stopom zadržavanja polaznika programa od oko 80%. Istovremeno, zastupljenost žena među onima zaposlenima u prošloj je godini iznosila 40%, što je znatno iznad prosjeka u industriji nafte i plina.

Natječaj za prijavu na ovogodišnji program Growww otvoren je do 29. travnja. Više informacija moguće je pronaći na poveznici.  

FOTO: UNSPLASH