LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Student servis Split

Novi način preuzimanja studentskih ugovora, novo i radno vrijeme Student servisa

Radno vrijeme za stranke bit će svakim radnim danom od 7:30 do 14:30, a korisnicima je omogućeno preuzimanje ugovora na internetu.

Radno vrijeme za stranke bit će svakim radnim danom od 7:30 do 14:30, a korisnicima je omogućeno preuzimanje ugovora na internetu.

Student servis u Splitu obavještava sve svoje korisnike kako je promijenio radno vrijeme, ali i kako je uveo novitet u načinu preuzimanja studentskih ugovora. 

Naime, od 13. ožujka 2019. godine Student servis radi od ponedjeljka do petka, od 7 do 15 sati. Radno vrijeme za stranke je svakim radnim danom od 7:30 do 14:30, a u isto vrijeme izdaju se i ugovori i računi. Svoje iskaznice korisnici mogu izraditi svakim radnim danom od 8 do 12 sati.

K tome, od 12. ožujka 2019. korisnicima je omogućeno i online preuzimanje ugovora, prijavom u sustav kojem možete pristupiti ovdje. U sustav se prijavljujete pomoću svojeg AAI@EDUHR korisničkog identiteta koji su svi studenti dobili prilikom upisa na fakultet. Ugovor se preuzima u PDF obliku i potrebno ga je isprintati u tri primjerka i potpisati. Sva tri primjerka zatim mora potpisati i ovjeriti poslodavac, a potom moraju biti dostavljeni u Student servis radi obračuna i isplate.

FOTO: PIXABAY