LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Leila Nanuk

Sve što ti treba za upis na studij Arhitekture!

Što je arhitektura, a što urbanizam? Kako izgleda prijemni ispit i kako se pripremiti za njega? Odgovore na ta, ali i druga pitanja, pronađite u ovom „Priručniku”.

Što je arhitektura, a što urbanizam? Kako izgleda prijemni ispit i kako se pripremiti za njega? Odgovore na ta, ali i druga pitanja, pronađite u ovom „Priručniku”.

Upis na željeni fakultet predstavlja stres svim maturantima, a posebno je izazovno onima koje, uz polaganje državne mature, čeka i prijemni ispit. Jedan od studija koji kao uvjet za upis ima polaganje prijemnog ispita jest studij Arhitekture.

No, kako bi maturantima olakšala prolazak ispita, ali i približila što je to arhitektura, Leila Nanuk, koja je po struci arhitektica, napisala je Priručnik za upis studija Arhitekture, koji sasvim besplatno možete pogledati na poveznici do 8. veljače.
 


VEZANO: Koje je zanimanje u Hrvatskoj najviše plaćeno?


 

Primjere zadataka za prijemni ispit možete pronaći na poveznici.
 

Što sve sadrži Priručnik
 

  • Što je to arhitektura i čime se bave arhitekti?
  • Od kojih se dijelova sastoji prijemni ispit?
  • Nekoliko savjeta za uspješnu pripremu za svaki dio ispita.
  • Kako odabrati najbolji fakultet arhitekture za tebe?
  • Proces prijave na fakultete – bitna napomena!


Odgovore na sva ova pitanja pronađite u Priručniku, a kako bi što bolje upoznali svijet arhitekture, Leila je u Priručnik uključila i web-stranice, na kojima možete vidjeti djela poznatih renomiranih arhitekata, a ovo su neki od njih:

 

Zaha Hadid Architects

Office for Metropolitan Architecture

Heatherwick Studio.
 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA