LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
božićna bajka obitelji salaj

Hrvatska u svijetu: božićni festival s 5 milijuna svjetala u središtu pozornosti CNN-a

Čak pet milijuna svjetala koje je obitelj Salaj koristila ove godine na svojem imanju privukli su pozornost svih, pa i CNN-a.

Čak pet milijuna svjetala koje je obitelj Salaj koristila ove godine na svojem imanju privukli su pozornost svih, pa i CNN-a.

U jednom od najnovijih izvještaja CNN-a, ističe se Zlatko Salaj, Hrvat koji već više od 20 godina pretvara svoju obiteljsku kuću u impresivno božićno imanje. Ove godine, Salaj tvrdi da je koristio čak 5 milijuna svjetala, s ciljem privlačenja očekivanih 100.000 posjetitelja.
 

Božić u Hrvatskoj


Zlatko Salaj postao je poznat po svojoj jedinstvenoj tradiciji stvaranja bajkovitog božićnog doživljaja, koji očarava sve koji posjete njegovo imanje. Ova priča ne samo da okuplja lokalno stanovništvo već privlači pažnju i izvan granica Hrvatske.
 


VEZANO: 5 advenata koje morate posjetiti ovih blagdana



Više od dvadeset godina, Salaj se posvećuje stvaranju čarobnog iskustva za posjetitelje sa svih strana svijeta. Ono što je započelo kao osobna strast s vremenom je preraslo u tradiciju koja okuplja obitelji, prijatelje i turiste. Čak pet milijuna svjetala koje je obitelj Salaj koristila ove godine na svojem imanju privukli su pozornost svih, pa i CNN-a.

Božićna bajka obitelji Salaj postala je simbol jedinstva i veselja, okupljajući ljude kako bi proslavili čaroliju sezone. Svake godine oko sto tisuća posjetitelja svjedoči utjecaju ovog blagdanskog spektakla.

Izvještaj CNN-a o Salajevom božićnom iskustvu baca svjetlo na pozitivne i dirljive priče koje izlaze tijekom blagdanske sezone i prikazuje jedinstvene božićne tradicije Hrvatske.

Video možete pogledati na poveznici.

FOTO: FOTO: SCREENSHOT