LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Umro nakon kratke bolesti

Preminuo je Andre Braugher, zvijezda serije „Brooklyn Nine-Nine”

Braughera ćemo najviše pamtiti po ulozi kapetana pod imenom Raymond Holt iz serije „Brooklyn Nine-Nine”.

Braughera ćemo najviše pamtiti po ulozi kapetana pod imenom Raymond Holt iz serije „Brooklyn Nine-Nine”.

Slavni američki glumac Andre Braugher umro je u 62. godini života. Braugherova publicistica Jennifer Allen potvrdila je vijest da je preminuo u ponedjeljak nakon kratke bolesti, za Variety.

Braugher je bio najpoznatiji po svojim ulogama u serijama Brooklyn Nine-Nine, gdje je igrao ulogu kapetana Raymonda Holta i Homicide: Life on the Street (Odjel za ubojstva), gdje je igrao detektiva Franka Pembletona. Za ulogu Pembletonea je i osvojio Emmy 1998. godine, a istu nagradu osvaja i u seriji Thief osam godina nakon.
 

VEZANO: Preminula je 25-godišnja zvijezda hit serije „Euphoria”


 

Publika ga je obožavala


Razlog zašto ga je publika toliko voljela upravo su dva poznata lika koja je utemeljio. Kapetan Holt je bezvezan, vrlo kompetentan i stoički kapetan, u kojeg Braugher unosi mješavinu ozbiljnosti i mrtvog humora, dok je Pembleton vrlo vješt i intelektualno oštar detektiv poznat po svojoj predanosti rješavanju slučajeva. Braugher je dobio brojne pohvale zbog svoje dubine i intenziteta prilikom igranja te uloge.

Andre je iza sebe ostavio suprugu Ami Brabson, također glumicu, i troje djece. Od njega se opraštaju i kolege iz serije. S Instagram profila Brooklyn Nine-Nine serije napisali su: Uvijek naš kapetan. Volimo te, Andre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooklyn Nine-Nine (@brooklyn99)

FOTO: YOUTUBE, SCREENSHOT