Koncert u Gradskom vrtu

FOTO: Nakon 7 godina u Osijeku Parni valjak oduševio trosatnim nastupom

parni valjak Osijek
Pogledaj fotogaleriju
Parni valjak u Osijeku 1
Parni valjak u Osijeku 8
Parni valjak u Osijeku 7
Parni valjak u Osijeku 6
Parni valjak u Osijeku 5

+6

Trosatni koncert Parnog valjka održan u subotu u dvorani Gradski vrt u Osijeku oduševio je brojne posjetitelje. Donosimo vam dašak atmosfere s istog.

Ranije ove godine koncert popularnog pop/rock banda Parni Valjak u Osijeku bio je otkazan, kao i ostali najavljeni koncerti, zbog zdravlja pjevača Akija Rahimovskog koji je doživio lakši moždani udar. No, ove je subote, 17. studenog, bend imao priliku zapjevati pred brojnom osječkom publikom u dvorani Gradski vrt nakon 7 godina.

Posljednji koncert u Osijeku bio je održan 2011. godine u sklopu promocije albuma Stvarno nestvarno. Nakon toga uslijedio je novi album 2013. godine, kao i nekoliko novih singlova. Parni valjak svoju je karijeru obilježio s 18 studijskih albuma, 18 singlova, 5 albuma uživo i 5 kompilacija. Iako je publika željela čuti sve hitove, 40 godina karijere previše je za jedan koncert, ali to nije umanjilo oduševljenje publike trosatnim koncertom.

Za "zagrijavanje" prije nastupa samog benda pobrinuli su se bendovi Instinkt te Dominik & co. A da je atmosfera cijele večeri bila genijalna, uvjerit ćete se kada pogledate fotogaleriju koju smo vam pripremili. 

Komentari na članak

Vezani članci

7. MAGfestival – Ansambl Ars longa

Međunarodni festival komorne glazbe

Sjajni ansambl Ars longa otvara Sedmi MAGfestival

Ansambl Ars longa povezuje ljubav prema komornom muziciranju s ljubavlju prema glazbi 18. stoljeća, jednog od najbogatijih i najraznolikijih u povijesti glazbe.

Kukus klan

Promocija albuma "O Kukusima se ne raspravlja"

Trap ekipa Kukus Klan u Tvornici kulture

U petak trap ekipa Kukus Klan promovira svoj novi album "O Kukusima se ne raspravlja" u Tvornici Kulture.

high5 1

Uoči promocije novog albuma u Tvornici

Intervju s High5-om: „Mi smo sasvim obični likovi koji preko vikenda lažu na mikrofon”

Album „Schengengang” neće sutra po prvi puta ugledati svjetlo dana, no zato će biti predstavljen u visokom sjaju. Veliki pogon Tvornice kulture bit će platforma za promociju novog albuma High5-a, (t)rap skupine koja možda nije dugi niz godina megapopularni na sceni, no zato rasturaju.

Ekonomski fakultet

Europski tjedan na osječkom Ekonomskom fakultetu

„Tvoja mogućnost za budućnost” – prilike i mogućnosti u Europi

Od 6. do 8. svibnja 2015. na osječkom EFOS-u održat će se Europski tjedan pod sloganom „Tvoja mogućnost za budućnost”, a cilj mu je popularizirati EU kod mladih, posebno studenata.

Udruga Sedma od Devet

Sedma od Devet poziva na

Benefit koncert „Šape u zrak!” za zaštitu životinja

Kako bi Sedma od Devet mogla i dalje pomagati napuštenim, zanemarenim i zlostavljanim životinjama treba im pomoć, a kako možete pomoći saznajte na linku!