Koncert u Gradskom vrtu

FOTO: Nakon 7 godina u Osijeku Parni valjak oduševio trosatnim nastupom

parni valjak Osijek
Pogledaj fotogaleriju
Parni valjak u Osijeku 1
Parni valjak u Osijeku 8
Parni valjak u Osijeku 7
Parni valjak u Osijeku 6
Parni valjak u Osijeku 5

+6

Trosatni koncert Parnog valjka održan u subotu u dvorani Gradski vrt u Osijeku oduševio je brojne posjetitelje. Donosimo vam dašak atmosfere s istog.

Ranije ove godine koncert popularnog pop/rock banda Parni Valjak u Osijeku bio je otkazan, kao i ostali najavljeni koncerti, zbog zdravlja pjevača Akija Rahimovskog koji je doživio lakši moždani udar. No, ove je subote, 17. studenog, bend imao priliku zapjevati pred brojnom osječkom publikom u dvorani Gradski vrt nakon 7 godina.

Posljednji koncert u Osijeku bio je održan 2011. godine u sklopu promocije albuma Stvarno nestvarno. Nakon toga uslijedio je novi album 2013. godine, kao i nekoliko novih singlova. Parni valjak svoju je karijeru obilježio s 18 studijskih albuma, 18 singlova, 5 albuma uživo i 5 kompilacija. Iako je publika željela čuti sve hitove, 40 godina karijere previše je za jedan koncert, ali to nije umanjilo oduševljenje publike trosatnim koncertom.

Za "zagrijavanje" prije nastupa samog benda pobrinuli su se bendovi Instinkt te Dominik & co. A da je atmosfera cijele večeri bila genijalna, uvjerit ćete se kada pogledate fotogaleriju koju smo vam pripremili. 

Komentari na članak

Vezani članci

Anabasis

Orguljski festival studenata

Fantom opere, fantazija i maskenbal na petom koncertu Anabasisa

"Orgulje se sviraju po notama u tri reda, a najvažnija je koordinacija ruku i nogu ", objasnila mi je Elena Roce, studentica 3. godine.

the xx

Izvještaj s koncerta

Melankolična euforija The xx-a u Boćarskom domu

Iako se očekivao velik broj pjesama s nadolazećeg albuma „I See You“, The xx je zagrebačku publiku ipak najviše razveselio svojim najpoznatijim pjesmama.

Naslovna

Humanitarna akcija

Četiri osječke obitelji za mirniji san zahvalne studentima Poduzetništva

– Dokazali smo koliku snagu i ulogu ima svaki pojedinac te za što smo sve sposobni kada se složimo i radimo zajedno. – ističu voditelji projekta.

let3

Mrle iz benda Let3 uoči „Antivalentinova“

INTERVJU: Let3 snažniji nego ikad, na krilima čiste energije, priprema antivalentinovski koncert

Grupa Let3 za Valentinovo sprema pravi antivalentinovski spektakl, a uoči koncerta imali smo čast čuti 2-3 mudre Mrletove misli.

Neno Belan i Fiumensi – Velika proslava 20 godina suradnje – Maja Posavec

Velika proslava 20 godina suradnje

Prijateljstvo, ljubav i suncem okupane note na slavljeničkom koncertu Nene Belana i Fiumensa

Neno Belan i Fiumensi s mnogobrojnim su prijateljima proslavili 20 godina i više nego uspješne suradnje u zagrebačkom Domu sportova te nam pružili vrhunsku glazbenu izvedbu prožetu veseljem, prijateljstvom i ljubavlju.