Dan štenaca

FOTO: Najslađi četveronožni čupavci obilježavaju svoj dan

https://pixabay.com/photos/dog-cute-animal-pet-puppy-looking-3071334/
Pogledaj fotogaleriju
https://www.instagram.com/p/BmjCePilRsW/
https://www.pinterest.com/pin/751467887793385892/
https://www.instagram.com/p/BnG7wxsgglF/
https://www.instagram.com/p/BdfiGYvFWbH/
https://www.pinterest.com/pin/583568064193413609/

+6

Na današnji dan obilježavamo dan štenaca i donosimo fotogaleriju koja će vam zasigurno izmamiti osmijeh na lice.

Najbolji čovjekovi prijatelji u mini izdanju tek počinju istraživati svoje mjesto na ovom svijetu. Danas se obilježava dan štenaca, koji se samo žele igrati i maziti čega im nikada nije dosta. Slatkice koje vas nikada neće razočarati te će vas uvijek s jednakim entuzijazmom dočekati na vratima. 

Dan štenaca obilježava se s ciljem povećanja svjesnosti udomljavanja štenaca. Kupovina štenaca iznimno šteti ovim dobrim dušama, koje nam samo jednim mahanjem repa mogu uljepšati cijeli dan. Ženke su smještene u užasnim prostorima stvorene samo za razmnožavanje i donošenje na svijet novih štenaca, sve dok to više ne mogu ili do njihovih smrti, što god dođe prije. 

Upravo vam zato donosimo fotogaleriju malenih šapica koja će vam donijeti osmijeh na lice i nadu da ako se odlučite za najvjernijeg kućnog ljubimca, da ćete se zaputiti do azila i udomiti mazilicu koja čeka upravo vas. 

Komentari na članak

Vezani članci

Štenci u Dumovcu

Briga o nezbrinutim životinjama

Fantastičan rekord: kolovoz 2019. – mjesec s najviše udomljenih pasa u povijesti Skloništa u Dumovcu

– Riječ je o iznimnom uspjehu, pogotovo ako se sjetimo da smo u srpnju i kolovozu građane intenzivno pozivali na udomljavanje zbog velikog broja pasa u Skloništu. – kazao je Damir Skok.

https://pixabay.com/en/children-road-distant-supportive-1149671/

Luka Basa

Dijete koje traži ljubav ne gleda među noge

Mama je mama i tata je tata. Žena žena, a muškarac muškarac. Tko je tu s kim i tko voli koji spol, mislite li da će pisati u zakonu? Isto kao što u istom neće pisati da mamina koža mora biti izričito bijele boje i da tatina koža ne smije biti crna. U zakonu neće pisati da mama voli tatu. Neće. Jedino gdje to može biti zapisano jest u zatucanim mozgovima.

Mačka

Ljubimac na fakultetskim hodnicima

Na FER se doselio – mačak, a dobio je i svoj Instagram profil

FER-u došao neobičan gost Ivica i zadržao se već više od mjesec dana. Širi pozitivnu atmosferu, stoga ga gotovo svi ga obožavaju, a dobio je i svoj profil na Instagramu s preko 1000 pratitelja.

Husky

Na današnji dan

FOTO i VIDEO: Najvjerniji četveronožni ljubimac dobio svoj dan u godini

Svake se godine 26. kolovoza u SAD-u obilježava Nacionalni dan pasa. Cilj je podizanje svijesti o napuštenim i nezbrinutim psima, njihovoj ulozi u ljudskom životu i poticanje javnosti na udomljavanje umjesto kupnje pasa.

Psić

Ljetna kampanja

Slavko Sobin i njegove cure upozoravaju javnost na važnu stvar

„Pas je dugogodišnja odgovornost, prijatelj do kraja, a ne božićni poklon koji traje do ljeta. Uz ljubav, bez koje nema suživota sa životinjama, ta odgovornost pokazuje se udomljavanjem, mikročipiranjem i kastracijom.” izjavio je Slavko Sobin.