Kraj godine

FOTO: Motivacijski citati za uspješan završetak kalendarske godine

Motivacijski citati
Pogledaj fotogaleriju
Motivacijski citati
Motivacijski citati
Motivacijski citati
Motivacijski citati
Motivacijski citati

+5

Citati za sve one koji su se umorili, koji su bezvoljni, koji trebaju vjetar u leđa – za one kojima je ponestalo motivacije.

Bliži se kraj još jedne kalendarske godine, a dolaskom hladnijeg vremena i sve ranijeg zalaska sunca, motivacija vam postaje sve manja i manja? Sve što želite jest ušuškati se u topli krevet sa šalicom omiljenog toplog napitka i zaboraviti obveze?

Ostalo je još manje od dva mjeseca do završetka godine! Pokrenite se, učinite sve što možete da bi kraj ove godine bio što nezaboravniji. Ne odgađajte obveze. Ne želite ih valjda vući sa sobom u novu godinu? Skupite zadnje atome snage i volje i pobijedite sebe! Pobijedite svoj umor dok oni ne pobijede vas. Preduhitrite ga! 1. 1. 2019. bit ćete zahvalni sami sebi što ste se pokrenuli, a u novu ćete godinu ući sretniji, ispunjeniji i zadovoljniji sobom. A to je i najbitnije, zar ne? 

Pogledajte našu fotogaleriju motivacijskih citata i u njima pronađite onaj koji će vas pokrenuti. Stavite ga negdje na vidljivo mjesto kako bi vas svaki dan podsjećao da treba čvrsto i uspravno gurati naprijed, a ne odustajati. Sretno!

Komentari na članak

Vezani članci

TED

TED-govori – David Brooks

VIDEO: Možemo li balansirati između želje za uspjehom i želje za bliskošću?

U svojem kratkom TED-govoru Brooks se dotiče pitanja dviju ljudskih osobina i želja – one za uspjehom i one za bliskošću.

STEMI

Igračka nove generacije

INTERVJU: Robot STEMI namijenjen učenju robotike, 3D modeliranja i programiranja pomoću mobilnih aplikacija

Robot STEMI dovoljno je jednostavan za djecu iznad 13 godina, ali i dovoljno složen za starije koji se vole baviti robotikom.

pegisu

Jednostavnost je „u modi” čak i na Instagramu

Inspiracija s Instagrama: Profil koji prkosi Instagram trendovima

– Čovječe, ako mi oš nešto poklonit, pokloni, a ja ću to lipo fotografirat kraj nečega šta ja želim, kraj komada slanine ako mi se tako to prohtije – komentirala je svoje uvjete za instagramske suradnje Matea Mihaljević, promotorica ljepota BiH i vječna zaljubljenica u sitnice.

Matej Pilaš, FOTO: Matej Pilaš

Intervju s požeškim fotografom na osječkoj adresi

„Bitno je razumjeti svjetlo, shvaćati boje, uhvatiti emocije i trenutak, slušati sebe i svoje ideje“

Zajednički nazivnik za pojmove fotografija, elektrotehnika, planinarenje, pivo i hrana je Matej Pilaš, požeški student na osječkom FERIT-u, ali prije svega ogromni zaljubljenik u fotografiju.

Najsmješnije krivotvorine - Like Nike

Bolji od originala

FOTO: Od iPhone tenisica do Binbows trgovine - smiješni krivotvoreni proizvodi!

Uspjeh tih velikih i vrlo bogatih tvrtki omogućuje i to da na njima zarade i spretni poduzetnici koji rade replike njihovih proizvoda. Tako na osnovu imena jednakih ili sličnih originalnom proizvodu mogu uvaliti niskokvalitetnu robu po razumnoj cijeni.