Kraj godine

FOTO: Motivacijski citati za uspješan završetak kalendarske godine

Motivacijski citati
Pogledaj fotogaleriju
Motivacijski citati
Motivacijski citati
Motivacijski citati
Motivacijski citati
Motivacijski citati

+5

Citati za sve one koji su se umorili, koji su bezvoljni, koji trebaju vjetar u leđa – za one kojima je ponestalo motivacije.

Bliži se kraj još jedne kalendarske godine, a dolaskom hladnijeg vremena i sve ranijeg zalaska sunca, motivacija vam postaje sve manja i manja? Sve što želite jest ušuškati se u topli krevet sa šalicom omiljenog toplog napitka i zaboraviti obveze?

Ostalo je još manje od dva mjeseca do završetka godine! Pokrenite se, učinite sve što možete da bi kraj ove godine bio što nezaboravniji. Ne odgađajte obveze. Ne želite ih valjda vući sa sobom u novu godinu? Skupite zadnje atome snage i volje i pobijedite sebe! Pobijedite svoj umor dok oni ne pobijede vas. Preduhitrite ga! 1. 1. 2019. bit ćete zahvalni sami sebi što ste se pokrenuli, a u novu ćete godinu ući sretniji, ispunjeniji i zadovoljniji sobom. A to je i najbitnije, zar ne? 

Pogledajte našu fotogaleriju motivacijskih citata i u njima pronađite onaj koji će vas pokrenuti. Stavite ga negdje na vidljivo mjesto kako bi vas svaki dan podsjećao da treba čvrsto i uspravno gurati naprijed, a ne odustajati. Sretno!

Komentari na članak

Vezani članci

Prokrastination

Ispitni rokovi

Vrijeme je za prestanak odgađanja obaveza

Prokrastinacija je odgađanje obaveza do zadnjeg trenutka, bez posebnog razloga. Donosimo vam 30-dnevni izazov protiv prokrastinacije.

Brada i srednja dužina kose; photo: Hairstyleonpoint.com

Male tajne velikih brada

FOTO: Deset savjeta kako kombinirati dugu bradu i izgledati jako dobro

Dečki, bilo bi dobro da pregledate ovu fotogaleriju savjeta kako održavati i kombinirati dugu bradu, posebice zato što je većim dijelom posjećuju upravo - djevojke.

Svjetski dan zaštite životinja, naslovna

Na današnji dan

Svjetski dan zaštite životinja

4. listopada obilježavamo Međunarodni dan životinja!

FSB Racing Team - Polazak

FSB Racing Team

FOTO: Hrvatski studenti novim bolidom projurili europskim stazama

Natjecanje je poznato kao „Formula 1 za studente“. Za razliku od prave Formule 1, u kojoj je jedini cilj biti najbrži na stazi, naglasak u natjecanju Formula Student stavljen je na tehnička rješenja bolida.

Štikle

Vječni trendovi

FOTO: 10 modnih predmeta koje svaka studentica mora imati u ormaru

Donosimo vam popis modnih predmeta koji bi se trebali nalaziti u ormaru svake studentice.