Kraj godine

FOTO: Motivacijski citati za uspješan završetak kalendarske godine

Motivacijski citati
Pogledaj fotogaleriju
Motivacijski citati
Motivacijski citati
Motivacijski citati
Motivacijski citati
Motivacijski citati

+5

Citati za sve one koji su se umorili, koji su bezvoljni, koji trebaju vjetar u leđa – za one kojima je ponestalo motivacije.

Bliži se kraj još jedne kalendarske godine, a dolaskom hladnijeg vremena i sve ranijeg zalaska sunca, motivacija vam postaje sve manja i manja? Sve što želite jest ušuškati se u topli krevet sa šalicom omiljenog toplog napitka i zaboraviti obveze?

Ostalo je još manje od dva mjeseca do završetka godine! Pokrenite se, učinite sve što možete da bi kraj ove godine bio što nezaboravniji. Ne odgađajte obveze. Ne želite ih valjda vući sa sobom u novu godinu? Skupite zadnje atome snage i volje i pobijedite sebe! Pobijedite svoj umor dok oni ne pobijede vas. Preduhitrite ga! 1. 1. 2019. bit ćete zahvalni sami sebi što ste se pokrenuli, a u novu ćete godinu ući sretniji, ispunjeniji i zadovoljniji sobom. A to je i najbitnije, zar ne? 

Pogledajte našu fotogaleriju motivacijskih citata i u njima pronađite onaj koji će vas pokrenuti. Stavite ga negdje na vidljivo mjesto kako bi vas svaki dan podsjećao da treba čvrsto i uspravno gurati naprijed, a ne odustajati. Sretno!

Komentari na članak

Vezani članci

Saša Hortig – kolekcija „The New Revolutionaries“

Veliki uspjeh mladog hrvatskog dizajnera

FOTO: Saša Hortig među najboljim je mladim dizajnerima po izboru časopisa Vogue Italija

Mladi dizajner iz Đakova izdvojen je u selekciji najboljih novih talenata na stranicama talijanskog izdanja časopisa Vogue.

Davor Rostuhar

Intervju s Davorom Rostuharom

„Ništa nije savršeno, svijet treba uvijek popravljati“

– Ali, ako me pitaš za moj put i za moje osobno mišljenje, mogu ti reći da Bog kojeg tražim već dugo ne stanuje u crkvama i hramovima, da znanje za kojim vapim, već dugo ne živi u institucijama, da pravda koju zahtijevam, već dugo ne živi na sudovima. Sve to živi svugdje, u svemu, u tebi i u meni. – poručuje Davor Rostuhar.

Sinapsa savjetovalište

Kako psiholog može pomoći?

U Balama se održava Dan otvorenih vrata psihološkog savjetovališta Sinapsa

Zanima li vas kako psiholog može unaprijediti vaše poslovanje, povećati motivaciju zaposlenika ili njihove vještine prodaje? Kako psiholog može unaprijediti studenta?

10 filmova za početak ljeta

Pronađite inspiraciju za ljeto

10 filmova za početak ljetnih praznika

Filmovi nam pomažu da maštamo, sanjamo, pokrenemo se i nešto učinimo. Donosimo vam popis 10 filmova koji će vam uljepšati završetak rokova i početak ljeta. Pitanje je hoće li biti dovoljno inspirativni da se ovoga ljeta upustite u avanturu života.

Božićni susret mladih grada Splita – „Poklon: kupiti ili biti?!“

Hrvatsko Nadzemlje Split

FOTO i VIDEO: Održan božićni susret mladih grada Splita – „Poklon: kupiti ili biti?!“

Više od 600 mladih uživalo je u kvalitetnim predavanjima, duhovitim skečevima i filmovima, dok je glazbeni sastav mladih „Gospa od Zdravlja“ svojom pjesmom pratio susret.