Ljetne radosti

FOTO: Sedam tipova cura na plaži

Izvor: Flickr
Pogledaj fotogaleriju
Izvor: Flickr
Izvor: Flickr
Izvor: Flickr
Izvor: Flickr
Izvor: Flickr

+2

Dok napeto iščekujete odlazak na more, bacite pogled na sedam najprepoznatljivijih tipova cura koje možete ugledati duž jadranske obale od jutarnjih do večernjih sati, od prve do devete pive na plaži.

Temperature zraka već neko vrijeme prelaze kritičnih 30 Celzijevih stupnjeva u hladu. Primaknemo li se i za milimetar u osunčani postor, situacija je još dramatičnija. Veselili se haljinicama, kupaćim kostima i japankama ili prevrtali očima potpuno mokri od znoja, jedno je sigurno – ljeto nam se vratilo.

Plaže su već prepune, a raznoliki ljudi nas na njima dočekuju. Ako još niste imali priliku vidjeti o čemu pričamo, donosimo vam sedam najprepoznatljivijih tipova cura koje možete ugledati duž jadranske obale od jutarnjih do večernjih sati, od prve do devete pive na plaži.

Premda ih ima svakakvih, od sportašica, lagano preplanulih do onih blago indijanske puti ili pak lagano dramatičnih pa sve do najgore vrste – zauzetih, jednoglasno se slažemo da ih se mora voljeti baš takve kakve jesu. Uživajte u fotogaleriji koju smo vam pripremili.

Komentari na članak

Vezani članci

Roomescape banka

Roomescape Zagreb

Zatvara se najpoznatija banka u Zagrebu, pokušajte joj ukrasti dijamante!

Ako volite igrati kompjuterske igre ili se volite pretvarati da ste netko drugi, a ne da vam se čekati vrijeme maškara, onda je ovo odlična stvar jer će vam dati malo „bondovskog štiha” u životu.

Kampusijada 2015

Kampusijada 2015

Ovogodišnje izdanje Kampusijade oborilo rekorde po posjetiteljima i prijavljenim natjecateljima

Nagrade najboljim studentima dodijelili su i zamjenik ministra Mornara, gospodin Tomislav Paškvalin; prorektor Sveučilišta u Zagrebu, gospodin Miljenko Šimpraga te sanacijski upravitelj Studentskog centra, gospodin Pejo Pavlović.

Bosanci

Ljetne radosti

VIDEO: Kada Bosanci bacaju frizbi...

Dva mladića su na crikveničkom Crnom molu demonstrirala inovativnu tehniku bacanja frizbija.

australianchristmas1

Božićni običaji diljem svijeta

Ljetni Božić u Australiji

U dalekoj nam Australiji Božić se slavi u kratkim hlačama.

Dobre vibracije

Good Vibrations u Vintage Industrial Baru

Zagrijavanje za MetalDays u Vintage Industrial Baru

Bit će to prilika i da čujete neke bendove koji će nastupiti u 4. sezoni Good Vibrationsa, koja počinje 16. rujna. Majstor ceremenije po dobrom starom običaju bit će DJ Kneža, a ulaz je besplatan.