Propalo šarmiranje

FOTO: 10 otrcanih uleta koji su tako loši da su zapravo smiješni

UPS 2
Pogledaj fotogaleriju
molitva za Magdalenu
doc
anđeo
cukar
Run

+6

Nijedna cura ne može nabrojati na prste koliko je loših uleta čula kada je bila u gradu s društvom, kao što ni dečki ne mogu nabrojati koliko su puta uspjeli dobiti curu i koliko su šljiva na obrazu zaradili. Ljepše su nam polovice otkrile koje su im najčešće fore nabacivane, a mi smo ih sakupili u fotogaleriju.

Lako je biti mladi dečko. Sve što treba napraviti je prići djevojci prvi i odmah je njegova. How yes no, zar ne? Pitanje je kako joj treba prići, a da pritom ostavi dojam samouvjerenog šaljivca kojemu je cilj nasmijati baš tu mladu damu. 

Originalnost je ključna, fora kojom će nasmijati ljepšu polovicu mora biti jedinstvena jer time daje do znanja da ju želi impresionirati. Ako djevojci pokaže da je dovoljno samouvjeren u pričanju loših fora kao i u smijanju samome sebi kada ih izrekne, ima šanse da će biti zainteresirana za njega. Osim kada je ta fora tako izlizana da je se sjećaju i vaši roditelji kada su bili tinejdžeri.

Kao što cure čitaju o najboljim odjevnim kombinacijama za prvi dejt, tako i dečki očito skupljaju svoje sjajne ulete koji su kod mnogih cura upalili pa vjeruju kako će i drugima dobro doći, a zapravo su toliko puta provučeni da im i sama kreditna kartica zavidi.

Jedna otrcana fora ima fifty-fifty šansu prolaska – ili će mladić zaraditi šamar ili će biti nagrađen brojem svoje, vjerujemo, buduće djevojke. Kako biste izbjegli neželjene posljedice, donosimo vam deset najčešćih propalih pokušaja u nasmijavanju cura. Izbjegnite ih i dajte si truda – smislite neki svoj originalni ulet, bit ćete privlačniji. 

Komentari na članak

Vezani članci

 „Zaigraj za ljubav“ s Hrvatskim Nadzemljem

„Zaigraj za ljubav“ s Hrvatskim Nadzemljem

Na valentinovskom susretu Hrvatsko Nadzemlje igrama i smijehom zagrijalo usamljena srca mladih

Susret je bio ispunjen raznoraznim igrama u duhu Valentinova i začinjenim, naravno, neizbježnim i Nadzemlju svojstvenim humorom.

Kolači meso

Proslavite sa svojim voljenima

Nije Valentinovo, nego...

Djevojko, ako ste gadno zgriješili za Valentinovo, a Dan muškaraca (18. studenog) vam je predaleko, današnja večer je izvanredna za dokazati svoje sposobnosti.

Valentinovo

Najslađe Valentinovo

FOTO i VIDEO: 14 recepata pomoću kojih ćete očarati svoju voljenu osobu slastičarskim umijećem

Zasladite sebi i svojoj dragoj ili dragom ovaj medeni dan asortimanom najprimamljivijih kolačića.

Naslovna (srce)

Ideje za darivanje za Valentinovo

Savršeni pokloni za vašeg posebnog muškarca

Ako još uvijek niste pronašli poklon za Valentinovo za vašeg dragog, mi imamo par ideja.

10 načina kako si organizirati spoj za valentinovo!

Uspjeh zagarantiran

Siguran put do spoja za Valentinovo

Biti solo na Valentinovo je prava gnjavaža. Zbog toga vam uskačemo u pomoć.