Propalo šarmiranje

FOTO: 10 otrcanih uleta koji su tako loši da su zapravo smiješni

UPS 2
Pogledaj fotogaleriju
molitva za Magdalenu
doc
anđeo
cukar
Run

+6

Nijedna cura ne može nabrojati na prste koliko je loših uleta čula kada je bila u gradu s društvom, kao što ni dečki ne mogu nabrojati koliko su puta uspjeli dobiti curu i koliko su šljiva na obrazu zaradili. Ljepše su nam polovice otkrile koje su im najčešće fore nabacivane, a mi smo ih sakupili u fotogaleriju.

Lako je biti mladi dečko. Sve što treba napraviti je prići djevojci prvi i odmah je njegova. How yes no, zar ne? Pitanje je kako joj treba prići, a da pritom ostavi dojam samouvjerenog šaljivca kojemu je cilj nasmijati baš tu mladu damu. 

Originalnost je ključna, fora kojom će nasmijati ljepšu polovicu mora biti jedinstvena jer time daje do znanja da ju želi impresionirati. Ako djevojci pokaže da je dovoljno samouvjeren u pričanju loših fora kao i u smijanju samome sebi kada ih izrekne, ima šanse da će biti zainteresirana za njega. Osim kada je ta fora tako izlizana da je se sjećaju i vaši roditelji kada su bili tinejdžeri.

Kao što cure čitaju o najboljim odjevnim kombinacijama za prvi dejt, tako i dečki očito skupljaju svoje sjajne ulete koji su kod mnogih cura upalili pa vjeruju kako će i drugima dobro doći, a zapravo su toliko puta provučeni da im i sama kreditna kartica zavidi.

Jedna otrcana fora ima fifty-fifty šansu prolaska – ili će mladić zaraditi šamar ili će biti nagrađen brojem svoje, vjerujemo, buduće djevojke. Kako biste izbjegli neželjene posljedice, donosimo vam deset najčešćih propalih pokušaja u nasmijavanju cura. Izbjegnite ih i dajte si truda – smislite neki svoj originalni ulet, bit ćete privlačniji. 

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.pinterest.com/pin/241505598745733013/

Valentinovski filmski prijedlozi

Popis kvalitetnih i neklasičnih romantičnih komedija

Za Valentinovo vam poklanjamo prijedloge za netipične romantične komedije u kojima će uživati svi ljubitelji dobrog filma.

Valentinovo

Dan zaljubljenih

Kako se Valentinovo slavi širom svijeta

Donosimo 10 neobičnih i predivnih tradicija vezanih za proslavu Valentinova u svijetu.

FOTO: Pinterest

Recept

Kuhajte sa Studentskim: Valentinovske čokoladne palačinke

Uoči Valentinova donosimo vam recept za palačinke bogatog čokoladnog okusa čija će priprema u paru biti još slađa.

Kupka

Ugodite sebi

Slatki načini kako se razmaziti ako ste solo za dan zaljubljenih

I kao samac taj dan možete pretvoriti u jedno novo, zanimljivo iskustvo i to u samo par koraka.

ljubavni par naslovna

Ljubavni odnosi

Sedam pitanja koja si moramo postaviti na početku veze

Vodi li nas ikud uzbudljivi odnos s novim partnerom? Odgovorimo si na sedam pitanja pa ćemo saznati. .