LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
CEO 2024.

Objavljen datum održavanja Hrvatske ekonomske olimpijade 2024.

Učenici, pripremite se za izazov! Treće izdanje Hrvatske ekonomske olimpijade 2024. održava se za 16 dana.

Učenici, pripremite se za izazov! Treće izdanje Hrvatske ekonomske olimpijade 2024. održava se za 16 dana.

Treće izdanje Hrvatska ekonomske olimpijada 2024. održat će se u srijedu, 29. svibnja, od 11 do 13 sati. Projekt je to kojim se potiče mlade srednjoškolce ekonomskih usmjerenja na izvannastavne aktivnosti i primjenu ekonomske teorije u praksi. Na natjecanju će ove godine sudjelovati rekordan broj učenika, zasad je prijavljeno njih 193 iz 18 srednjih škola diljem Hrvatske.

Olimpijada se održava online, te omogućuje srednjoškolcima natjecanje u Financial Literacy Game, koja traje dva sata. Igra za cilj ima naučiti učenike kako se nositi s „odraslim životom“, odnosno kako se nositi s utjecajem bolesti, otkaza i sličnog na ukupno financijsko stanje.

Svečano proglašenje pobjednika i prigodni program održava se u drugoj polovici lipnja.

Pobjednički tim imat će priliku sudjelovati na Međunarodnom ekonomskom natjecanju u Hong Kongu u srpnju. Na njemu će se, među više od 50 zemalja, natjecati u područjima ekonomije, poslovanja i financija.

Sve dodatne informacije i novosti pratite na Facebook stranici Hrvatske ekonomske olimpijade, službenoj stranici međunarodnog natjecanja IEO i na portalu Studentski.hr.

 

FOTO: EKONOMSKA I BIROTEHNIČKA ŠKOLA BJELOVAR, HRVATSKA EKONOMSKA OLIMPIJADA