LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
GLAZBENE SUBOTE

Večer novih talenata: Artist Ascent ove subote u hotelu Zonar u Zagrebu

Svake prve subote u mjesecu, Artist Ascent otkriva i podupire nadolazeće izvođače na sceni. 

Svake prve subote u mjesecu, Artist Ascent otkriva i podupire nadolazeće izvođače na sceni. 

Ovu subotu 4. svibnja, u hotelu Zonar u Zagrebu, Artist Ascent organizira još jednu glazbenu večer. Artist Ascent je svježa glazbena platforma koja se posvećuje otkrivanju novih talenata. Svake prve subote u mjesecu otkrivaju i podupiru nadolazeće izvođače na sceni. 

FOTO: The unity of colors, izvođači

Ova subotnja večer bit će obilježena nastupom sljedećih pet izvođača: Talgo, mladi reper i umjetnik iz Zagreba krenuo je u glazbene vode 2016. godine. Njegovi prvi projekti, Neshvaćeni bengeri iz arhive i Sve do sad ugledali su svjetlo dana 2019. godine. Kroz album Sve do sad, Talgo želi pokazati svoj stvaralački opus. Mleeksah, novi reper, priprema svoj debitantski album Čita se Mliksa koji će uskoro biti dostupan na svim glavnim platformama za streaming. Album ima deset (i pol) pjesama koje odražavaju raznolikost hip-hop zvuka od 2000-te do danas. Gostujući reperi poput beachboy 19, Rade Ulice i LiK-a obogatili su ovaj glazbeni uradak. Album će biti objavljen 15. ožujka i bit će dostupan na YouTubeu na Kaleido Music kanalu. Novi talent u domaćoj trap sceni je i Lovro Krizmanić, poznat kao LiK. Njegov autentični umjetnički potpis ističe ga od mnoštva novih izvođača koji su se pojavili u ovom žanru. Svojom originalnošću i autentičnošću, LiK je uspio privući pažnju u vremenu kad je tržište preplavljeno novim glazbenicima. Njegov nedavni projekt Slučajni EP, u suradnji s beachboyem 19 iz Podočnjaka, donosi svjež i suvremen zvuk. LiK najavljuje album koji će izaći sredinom lipnja, obećavajući ekstazu svojoj publici. Ella Đurkan i Klara Crnogaj upoznale su se u zboru prije dvije godine te su od tada zajedno pjevale na različitim priredbama. Kako je vrijeme prolazilo, počele su svirati i na trgovima te sudjelovati na događanjima kao što su Obljetnica pada Vukovara i Dan frankofonije. Ono što ih povezuje jest velika strast prema glazbi.

Artist Ascent kroz njihove nastupe pokazuje širinu glazbenog stvaralaštva i slavi svježi zvuk nove generacije izvođača. Kako je to izgledalo prve subote u travnju otkrijte na poveznici.
FOTO: THE UNITY OF COLORS, DEA VITAS