LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SKAC Palma

Ljetni programi za mlade: Ljetuj na Modravama, prvi red do mora!

Prilika je to za odmor sa smještajem prvi red do mora, super ekipom i na mjestu gdje, kako svjedoče mnogi, ljetuje Bog.

Prilika je to za odmor sa smještajem prvi red do mora, super ekipom i na mjestu gdje, kako svjedoče mnogi, ljetuje Bog.

Otvorene su prijave za ljetne programe za mlade na Modravama u organizaciji SKAC Palme. Prilika je to za odmor sa smještajem prvi red do mora, super ekipom i na mjestu gdje, kako svjedoče mnogi, ljetuje Bog. Programi započinju 30. lipnja i traju do 20. kolovoza 2024. godine, a uključuju Jednostavno ljeto, Duhovne vježbe u šutnji i Magis CRO. Otkrijte zašto se 21. godinu za redom upravo na Modravama traži mjesto više za ljetovanje.


Modrave – Jednostavno ljeto


Iskusite jednostavnost života, daleko od buke grada, bez mobitela, televizije i svega onog što tako često odvraća od bitnog, u zajedništvu s 30-ak drugih mladih, u moru, suncu, radu i molitvi. Program se odvija u starom i skrivenom masliniku na rtu Ovanj (iz kreveta skoro zakoračite u more, a ima i hlada). Dođite i kušajte kako je zapravo malo potrebno za istinsku radost. Prijaviti se možete na jedan od tri ponuđena termina:
  • od 30.lipnja  do  6. srpnja Jednostavno ljeto MIX (15 do 28 godina)
  • od 8. do 14. srpnjaJednostavno ljeto za srednjoškolce (15 do 18 godina)
  • od 16. do 22.srpnjaJednostavno ljeto za studente (18 do 28 godina)

Prijavnica za Jednostavno ljeto nalazi se na sljedećoj poveznici.


Modrave – Duhovne vježbe u šutnji


Ako se želite pripremiti i potom skloniti u tišinu, tražiti i pustiti Boga još bliže sebi, urediti svoj život po Njegovom - prijavite se na duhovne vježbe u šutnji. Na Modravama vas očekuje jednostavni dnevni ritam u tišini, prilika za intenzivnu osobnu molitvu i produbljivanje molitvenih iskustava kroz razgovore s pratiteljem. Prijaviti se možete na jedan od dva ponuđena termina:
  • od 24. srpnja do 1.kolovozaDuhovne vježbe u šutnji I (18 do 35 godina)
  • od 12. do 20. kolovozaDuhovne vježbe u šutnji II (18 do 35 godina)

Prijavnica za Duhovne vježbe u šutnji nalazi se na sljedećoj poveznici.


Magis CRO 2024. – Skoči u nepoznato


Magis CRO je malo drugačiji program za mlade koji se sastoji od dva dijela. Prvi dio je eksperiment ili vaša prilika da uđete u jedno novo iskustvo i izađete iz vlastite sigurne zone traje pet dana, od 3. kolovoza do 10. kolovoza 2024. godine te je namijenjen mladima od 18 do 35 godina. Ove godine možete pisati ikone, istražiti ljepote Jadrana na biciklu, živjeti na Modravama ili (g)raditi u Kravarskom (za one kojima je ipak kopno draže). Drugi dio programa je dvodnevni zajednički susret na Modravama na kojem se okupljaju sudionici svih eksperimenata koji se u istom terminu odvijaju na više lokacija u Hrvatskoj. 

Prijavnica za Magis CRO nalazi se na sljedećoj poveznici.

Za dodatna pitanja možete se javiti na e-mail adresu odnosi@skac.hr.
FOTO: SKAC PALMA